Konu: Christopher_Shwarts Oscar_Colt [23.04.2021]  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 23.04.2021 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Shwarts @shiwas , Oscar_Colt @Spooky_Diaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Scott_Cooper  @54Jayle54

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp sürüş, Yaralı kural ihlali, Bunny, Car-Jack, /b bölmek ve hakaret, Emotesiz vurmak ve Bug Abuse.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Scott karakterinin motoru çalınıyor, telefonun dan gps üzerinden sürekli şahısları takip ediyoruz, şahısları bulduğumuzda hep bir kural ihlali yaparak kaçıyorlar, Yaralı kural ihlali lağımda düz yolda kaza yapıyorlar motordan düşmesine rağmen rol yapmadan kalkıyor, Bunny düştükden sonra lağımda bunny yapıyor, Non-Rp sürüş tren raylarından motor sürüyorlar motoru ben tren rayının sağından sürüyorum., ve daha bir çok ihlali yapıyorlar, video'da anlaşılabilir. Şahısların peşindeyken bir de /b bölmük ''EBESİNİNKİ'' kelimseyini kullanarak /b bölüyor ve hakaret ediyor, En son şahısları yakalıyoruz, motordan düşüyorlar, Scott karakteri Oscar'ı bayılltıyor, ben emote veriyorum. Şahısların emotes olmadan vuruyorlar, Christopher karakteri bunny yaparak kaçıyor karakterine defalarca vurduğumda karakteri hasar bile yemiyor çünkü ESC basıyor, motoruma Car Jack atarak kaçmaya çalışıyor. En son ikisinide bayıltında Scott karakteri motorunu alıyor ve gidiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmalarını istiyorum.

#1 - 23.04.2021 22:57
Christopher ve Oscar karakterleriyle 30 dakikaya yakın uğraştık artık rol yapmak ve emote vermek içimden bile gelmiyordu /b den bölme kısımların da gerçekten de bıktığımın göstergesi çatıdan motorla atlamaları yoldan uçarak lağıma girmelerinden sonra olayın içerisinde  sıfır rol olduğundan gerçekten tek isteğim motoru alıp role dönmekti. Bende şikayetçiyim,  Video çektiği ve yarım saat benimle bu işkenceye katladığı için de Smfdb.nika ya teşekkür ederim.

#2 - 24.04.2021 00:03
Öldükten Sonra Geri Ayağa Kalkan Ben Deilim Ve Ben Motoru Çalma Rolü Yaptım + Olarak /b Bölmedim Bunların Hepsi Videoda Vardır Sadece Ben Motorla Kaçmamı Sürdürdüm Ve Yetkililerden Savunmamı Sağladıkları İçin Teşekkür Ediyorum.
« Son Düzenleme: 24.04.2021 00:09 shiwas »

#3 - 24.04.2021 01:06
Non-Rp sürüş,  Bunny, Car-Jack,  Emotesiz vurmak senin yaptıkların da bunlar.

#4 - 24.04.2021 22:14
ya zaten 600 dk birçok ihlalden yedik bence konu kapansın yada kapanmış bilmiyom

#5 - 01.05.2021 17:57
İncelendi. Bu tip rolleri tamamen rol dışı olarak görüyoruz ve trollingten ibaret görüyoruz. Tekrarlamayın, tüm karakterler ceza alır.

Oscar Colt karakteri; NonRP ve Chicken Run sebebi ile ceza alacak.
Christopher Shwarts karakteri; NonRP Driving, Chicken Run, Emotesiz İşlem ve Car Jack sebebi ile ceza alacak.
Scott karakteri; Ortak Nezaket, Chicken Run ve Emotesiz İşlem sebebi ile ceza alacak.