Konu: Michael_Taylor İC dolandırıcılık 10.DEFA!  (Okunma sayısı 258 defa)

#0 - 25.04.2021 17:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xxxemin - Arbian Abaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İC dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben bu karaktere $60.000'a flash sattım.$40.000 vereceğini söyledi ancak vermedi.Aradan kaç aylar geçti açmadığım şikayet kalmadı halen durum değişmedi.Son şikayetten sonra'da oyuna girmemeye başladı.Sürekli NC'ler atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şuan sinirli halimdeyim.Bu karakterin acil bir şekilde ödememi yapmasını aksi halde yasaklanmaısnı istiyorum lütfen biraz yardımcı olun.Kaç şikayet açtım hiç bir işe yaramadı.

#1 - 30.04.2021 03:42
@xxxemin123 savunma yapın.

#2 - 30.04.2021 14:10
Kardeşim bu olayın üstünden kaç ay geçti sana dedik ki gir oyuna paranı vereceğiz, oyuna girmiyorsun seni bulamıyoruz nasıl verelim paranı aynı şikayeti açıp duruyorsun.

#3 - 30.04.2021 14:48
@oguzhan2534 ve @xxxemin123 ödemeyi en kısa sürede gerçekleştirin. Ödeme yapıldığına dair kanıt alıp buraya atın.

#4 - 30.04.2021 20:36
Kardeşim bu olayın üstünden kaç ay geçti sana dedik ki gir oyuna paranı vereceğiz, oyuna girmiyorsun seni bulamıyoruz nasıl verelim paranı aynı şikayeti açıp duruyorsun.

Paranı vereceğim diyorsun ne zaman girsem yoksun.Ya NC atmışsın ya da girmiyorsun.

#5 - 01.05.2021 05:30
Tekrardan merhabalar, olayın üzerinden kaç ay geçmiş sürekli aynı şikayeti açıp duruyorsun. Seni oyunda aradım ben çalışan adamım sabah işte oluyorum akşam da bir kaç saat oyuna girip çıkıyorum. O süre zarfında seni aradım fakat bulamadım. Parayıda senin için köşeye atacak bekletecek değilim. IC olarak para lazım olduğu için harcadım ve şuan üstümde o miktar yok ayrıca bu olay üzerinden kaç ay geçti neden sürekli şikayet açıp duruyorsun?
Şunuda belirtmek isterim olayın üzerinden 3 ay geçmiş ve kurallarda sanırım olayın üzerinden 1 hafta geçince şikayet açılamaz diye biliyorum. Bu arkadaş sürekli her ay şikayet açıp duruyor neredeyse?

#6 - 01.05.2021 15:50
Tekrardan merhabalar, olayın üzerinden kaç ay geçmiş sürekli aynı şikayeti açıp duruyorsun. Seni oyunda aradım ben çalışan adamım sabah işte oluyorum akşam da bir kaç saat oyuna girip çıkıyorum. O süre zarfında seni aradım fakat bulamadım. Parayıda senin için köşeye atacak bekletecek değilim. IC olarak para lazım olduğu için harcadım ve şuan üstümde o miktar yok ayrıca bu olay üzerinden kaç ay geçti neden sürekli şikayet açıp duruyorsun?
Şunuda belirtmek isterim olayın üzerinden 3 ay geçmiş ve kurallarda sanırım olayın üzerinden 1 hafta geçince şikayet açılamaz diye biliyorum. Bu arkadaş sürekli her ay şikayet açıp duruyor neredeyse?

Seni anlıyorum ancak günlerimi verip biriktirdiğim parayla aldığım aracımı sana $40.000 zarar ile satamam üzgünüm.

#7 - 01.05.2021 17:48
Şikayetin geçerliliği sürmüyor, üzerinden üç ay geçmiş. Ek olarak görüntüde oynama mevcut, kanıt niteliği taşımıyor. K&A