Konu: Franzen Schumacher [Karşı taraftan onay gerektiren roller]  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 25.04.2021 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Franzen Schumacher @Ghajua

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/04/2021 / 00:27
[/d][/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Karşı taraftan onay gerektiren roller
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık— Yamyamlık— Obsesif içerikli roller, takıntı.GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tarafımca izin alınmadan, taciz rolünde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Yok.

[][]
« Son Düzenleme: 26.04.2021 04:03 barisbaba3 »

#1 - 26.04.2021 00:05
Selamlar, evet alt karakterimle yapmış olduğum rol ufaktan bir kural ihlali olabilir ancak şunu belirtmek istiyorum, alt karakterimi tamamı ile barzo bir tipik olarak oluşturdum. Aynı zamanda motorcu rolü yapıyorum, yani gerçeği yansıtması açısından bu tarz bir emote verdim. Aynı zamanda vermiş olduğum emotede seni aşağılayan bir durum yansıtılmıyor. Çünkü herkes gibi ağır başlı ve havalı takılan bir karakteristiği yansıtmak istemiyorum, o ifadeyi vermemin amacı buydu.
Kaldı ki o olay bir motorcycle club barında gerçekleşiyor, bir çetenin barında bu tarz durumların olması realistik düşünce ile maalesef ki normal. (Her ne kadar OOC'de bunlardan hoşlanmasam da, yapmış olduğum konsepte bağlı kalmaya çalışıyorum.)
Savunmam bu kadar, gayet açık ve anlaşılır olduğumu düşünüyorum.

#2 - 26.04.2021 00:45
Ayrıca sen eklememişsin ancak, olaya şahit olan 3 isim var. Lanzo Ragazzo, Isaac Preston ve Wayne Tackitt. Aynı zamanda tarih ve saati SS'de mevcut olarak yazmamalısın, zaten her SS'de tarih ve saat gözüküyor, boşuna koyulmadı o. Lütfen şablonlara uygun şikayet oluşturun.

#3 - 26.04.2021 03:56
Ayrıca sen eklememişsin ancak, olaya şahit olan 3 isim var. Lanzo Ragazzo, Isaac Preston ve Wayne Tackitt. Aynı zamanda tarih ve saati SS'de mevcut olarak yazmamalısın, zaten her SS'de tarih ve saat gözüküyor, boşuna koyulmadı o. Lütfen şablonlara uygun şikayet oluşturun.

Screenshot'ı azıcık sağa kaydırıp sağ alt köşeye bakarsan, tarih ve saati görebilirsin... Ayrıca timestampa da bakarsan saati görebilirsin... Herhangi bir sıkıntı olmaması amacıyla şablona yazmadım.Ayrıca realistik açıdan sana bu durum "normal" gelebilir fakat, sunucu politikalarında kişiden izin almadan taciz, tecavüz rolleri yapılamaz... Üzgünüm ama motorcycle club barında bulunmamız, politikayı ihlal edip bu emoteyi verebileceğin anlamına gelmiyor... İyi günler dilerim.

Bu arada konumuz aşağılamak değil, emote verip "gözle taciz" uygulaman... Yaptığın şey de taciz kategorisine girdiği için ve o an verdiğin emoteden rahatsız olduğum için şikayet açtım.
« Son Düzenleme: 26.04.2021 04:02 barisbaba3 »

#4 - 26.04.2021 13:49

Screenshot'ı azıcık sağa kaydırıp sağ alt köşeye bakarsan, tarih ve saati görebilirsin... Ayrıca timestampa da bakarsan saati görebilirsin... Herhangi bir sıkıntı olmaması amacıyla şablona yazmadım.Ayrıca realistik açıdan sana bu durum "normal" gelebilir fakat, sunucu politikalarında kişiden izin almadan taciz, tecavüz rolleri yapılamaz... Üzgünüm ama motorcycle club barında bulunmamız, politikayı ihlal edip bu emoteyi verebileceğin anlamına gelmiyor... İyi günler dilerim.

Bu arada konumuz aşağılamak değil, emote verip "gözle taciz" uygulaman... Yaptığın şey de taciz kategorisine girdiği için ve o an verdiğin emoteden rahatsız olduğum için şikayet açtım.

Yazdıklarımı biraz daha dikkatli okusaydın demek istediğimi anlardın, ben sana tarih ve saati belirtmediğini söylemedim. Sadece şablona uygun şikayet oluşturmandan bahsettim. Tarih ve saatin aşağıda yazdığını ben de biliyorum. Ayrıca, orada sana sorulan hiçbir soruyu cevaplamayıp, emotelere hiçbir şekilde karşılık vermeksizin bana, benim verdiğim bir emoteden dolayı şikayet açman biraz absürt, keşke role katılım sağlayıp da şikayet oluştursaydın, neyse.

#5 - 29.04.2021 16:17
Şikayet sonuçlanacak mı?

#6 - 01.05.2021 17:23
Çok büyük bir şey yok. Uzaktan izleyebilir fakat aşırı derecede rahatsız edici rollere girmeyin, tekrarlamayın. Ceza alırsınız.