Konu: 02.05.2021 Jocquise Lampkins - OOC Yalan ve Gasp İhlali  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jocquise Lampkins @CheffOfficial
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2021/19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP
Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Alıntı
OOC kanaldan yalan atarak rolü şekillendirmek.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, bugün akşam yedi suları bir role girdim. Arkadaşlarımın kavga ettiği adamlarla üçe üç brawl attık. Her şey normal gayet rol esnasında hasar görerek yere düştüm ve yaralı rolümü yapmaya başladım. Ardından Jocquis_Lampkins isimli oyuncu kendi hood bölgesinde rollerini sergilerken yanıma gelip beni gasp etmeye çalıştı. Üzerimi aradı kabul ettim sonra adamın yedi bin dolarını alır emotesi verdi. İlkten zaten şaşırdım bu kadar fazla bir para alınabiliceğini zannetmiyordum. Adama güvenerek ooc pm kanalından soru yönelttim 7000 fazla değil mi diye? Yetkiliye haber verdim 7000 limit diyor ama baktığımızda forumda yazılan limit 3000 dolar, ayrıca alıntıladığım ihlal yazısında brawl sonrası gasp edilemez deniliyor. Kişi bana ooc yalan atıyor 3000 yerine 7000 dolara konuyor. Brawl rolü sonrası üstüme gelerek gasp ediyor gasp kurallarını ihlal ediyor. Bu sunucuda 7000 dolar kolay kazanılmıyor gerçekten yalan atarak bunu yapması üzücü geri kalanı yönetime bırakıyorum her şey kanıtlarıyla beraber önünüzde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kabul edilirse kişinin kendisinden 7000 doları geri istiyorum.

« Son Düzenleme: 02.05.2021 19:35 Shady »

#1 - 02.05.2021 19:36
Selam. Birkaç kelime söylesem yeterli, sana orada ne yalan var ne farklı bir olay, ortada siz ile dönen bir brawl bile olmadı.(en azından benim açımdan) Hood bölgemizde, farklı kişilerle dövüşmeye başladınız. Onaylı hood içerisinde, yerde olanları oluşum üyesi karakterler fırsattan istifade gasp etti. Aynı zamanda, rolü raporladım ve yönetici @warg rolü takip etti. Rolde bir hata olduğunu sanmıyorum.

İyi forumlar, iyi eğlenceler.

#2 - 02.05.2021 19:53
İllegal birlik kurallarında kaçırdığım bir yer var, 7000 dolar orda yazıyor sorun para değil arkadaşın yalan attığını sanarak bunu açma gereği duydum aramızda bir problem kalmamıştır ufak bir yanlış anlaşılmadır. Şikayet talebimi geri çektim iyi forumlar.

#3 - 02.05.2021 19:57
Onaylıyorum. Konu kilitlenebilir.

#4 - 09.05.2021 18:05
K&A