0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Legends - 13.04.2021 12:28Alıntı yapılan: Narcos44 - 12.04.2021 22:46desteklemiyorum kimse rol yapmaz arkada film açar izler boş boş aynı şekilde dururBu zaten truckerde olan bir şey ekranı 800x600 yapıp arkada film açarak yapıyorum truckeri boş boş araç sürdüğümden ötürü ama eski balıkçılık döneminde balıkçılığa girdiğimde bile araç park edemeyecek kadar çok araç oluyordu bu bile rol yapmaya teşvik ediyordu.@Legends hak veriyorum, söylediklerinizde haklısınız.Ben de birkaç fikir, öneri veyahut kelam etmek isterim. Ar-Ge konusu 4 sayfa olmuş ve neredeyse çoğunluk eski günleri övmüş, elbette eski günler iyiydi fakat şöyle bir konu daha var. Günümüzde değişen sistemler var, para kazanmayı bu denli istiyorsanız rol yapabilirsiniz, veya "çapulcu" bir karakter açıp paranızı kasarsınız, yeterli miktara ulaştığınızda isim değişikliği atıp rollerinize başlarsınız. Balık ve tır meslekleri rol imkanı sağlamaz, genel olarak. Balıkta insanlar isterse rol yapabilirler, fakat daha çok komutlara ve sisteme dayanan bir meslek olduğu için rol dönmez pek, fakat gördüğüm roller de vardı. Örneğin, adam kovasını alıyordu, tuttuğu balığı yiyordu, her ne kadar garip de olsa bu da bir roldü. Roller yapılabilir fakat sistemsel meslekler yapılırken "winwin" kafasında yapıldığını düşünüyorum. Rol yaparak da paranızı kazanabilirsiniz, illa evim olsun, arabam olsun tarzı görüşlere gerek yok. Elbette alınır fakat yeri gelince.Konudan fazla saptım, sunucuda aktif olarak siyaset rolleri dönüyor, seçimler yapılıyor. Kazanan parti bunun fiyatını IC bir şekilde değiştirebilir, balık zaten günümüz Türkiye'sinde de borsa gibi işliyor. Ne kadar az balık, o kadar çok para gibi, misal. O yüzden bu tarz konuların IC olarak sitem edilmesi taraftarıyım, OOC olarak sitem edildiğinde bir çözüme varabileceğini sanmıyorum, şahsi fikrim.
Alıntı yapılan: Narcos44 - 12.04.2021 22:46desteklemiyorum kimse rol yapmaz arkada film açar izler boş boş aynı şekilde dururBu zaten truckerde olan bir şey ekranı 800x600 yapıp arkada film açarak yapıyorum truckeri boş boş araç sürdüğümden ötürü ama eski balıkçılık döneminde balıkçılığa girdiğimde bile araç park edemeyecek kadar çok araç oluyordu bu bile rol yapmaya teşvik ediyordu.
desteklemiyorum kimse rol yapmaz arkada film açar izler boş boş aynı şekilde durur