Konu: [27.04.2021 - Crawly_Wright]  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 27.04.2021 16:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Crawly_Wright @Kuzey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.32 27.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CARJACK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizza Stack'de yemek yiyip canımı doldurmuştum, ardından kişi gelip truckera gitmek istediğini söyledi, götürdüm. Sonrasında indiğinde bana CJ attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 27.04.2021 18:02
Merhabalar, ben Kuzey. Sunucuya farklı bir sunucudan geldim ve daha yeniyim. Oynadığım RP'deki kurallar ile buradaki RP kuralları arasında fazlasıyla fark bulunmakta.
Öncelikle kişiye CJ atmadım. Tır ile kaza sonrası kişi motordan düştü.  Motora bindim. İl-legal rol yapıyorum. Motora binip kaçtım. Sürekli RP politikasını göz önünde bulundurarak bu rolü yaptım. Bu rolü emote vererek yapmam gerekirmiş ancak dediğim gibi sunucuda yeniyim. Bu sunucunun kurallarına pek hakim değilim. Kişiden özür dilerim. İyi forumlar. Sonuçlanabilir.

#2 - 27.04.2021 18:27
Merhabalar, ben Kuzey. Sunucuya farklı bir sunucudan geldim ve daha yeniyim. Oynadığım RP'deki kurallar ile buradaki RP kuralları arasında fazlasıyla fark bulunmakta.
Öncelikle kişiye CJ atmadım. Tır ile kaza sonrası kişi motordan düştü.  Motora bindim. İl-legal rol yapıyorum. Motora binip kaçtım. Sürekli RP politikasını göz önünde bulundurarak bu rolü yaptım. Bu rolü emote vererek yapmam gerekirmiş ancak dediğim gibi sunucuda yeniyim. Bu sunucunun kurallarına pek hakim değilim. Kişiden özür dilerim. İyi forumlar. Sonuçlanabilir.

Tır ile düşmek mi? xd Öncelikle kuralları okumadan neden sunucuya başlıyorsun, bu bir. İkincisi ise 2. SS'e baktığımızda CJ atıp beni motordan attığın sonrasında ise motora bindiğin görülüyor. Eğer ki herhangi bir tır bana çarptıysa sende sonuçta motordaydın, neden yaralı rolü yapmadan devam ettin? Uzatmaya gerek yok. Yalanların çürüyor, kuralları okuyup en baştan güzel rollerde karşılaşmak dileğiyle. Yönetici kararı.

#3 - 27.04.2021 23:06

Tır ile düşmek mi? xd Öncelikle kuralları okumadan neden sunucuya başlıyorsun, bu bir. İkincisi ise 2. SS'e baktığımızda CJ atıp beni motordan attığın sonrasında ise motora bindiğin görülüyor. Eğer ki herhangi bir tır bana çarptıysa sende sonuçta motordaydın, neden yaralı rolü yapmadan devam ettin? Uzatmaya gerek yok. Yalanların çürüyor, kuralları okuyup en baştan güzel rollerde karşılaşmak dileğiyle. Yönetici kararı.

Haklısın bro ancak yalan söylemiyorum. Kuralları her okuyan ezberleyecek diye bir kayde yok. farklı sunucu düzenine alıştığım için değişmesi zaman alabilir. Neyse güzel rollerde görüşmek dileği ile, tekrardan kusura bakma. İyi günler.

#4 - 28.04.2021 06:31
Merhabalar,
@Kuzey bu seferlik hatanızı farkında olduğunuz için uyarıldınız fakat tekrarı durumunda ceza alacaksınız. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.