Konu: [11.03.2021 - Eron Dukagjini] Bunny Hop  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 28.04.2021 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eron Dukagjini @muhammedugur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla rolde birbirimize atar yaptık ve bana silah çekti. Ben o sırada kaçmaya başladım ve arkama bir baktığımda şahıs Bunny Hop yaparak bana yetişmeye çalışıyor. İlk başta SS alamadım ancak şahıs bu hareketi tekrarladığı için SS alma fırsatım oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/836931223396941884/sa-mp-334.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 28.04.2021 15:09
Olayda bende vardım o yüzden birşeyler söylemek istiyorum izninizle...

Öncelikle dostum bu şikayeti açman tamamen karşı tarafın açığını aramak olmuş bizle karşılıklı iletişime geçip bu konuyu konuşman daha doğru olmaz mıydı sence? Nihayetinde burada OYUN oynuyoruz böyle şeyler için şikayet oluşturmak, adminlerin işini zorlaştırmak olmuyor mu? Bir kere zıplamış diye kimsenin Bunny Hop kapsamında cezalandırılması doğru değil, Zaten arkadaş orada çok heyecanlandığı için böyle yapmıştır, tekrardan özür diliyoruz..

#2 - 28.04.2021 15:11
Orda sadece bir kere elim shifte değdi. ikinci kere zıplamadım elinde ss varsa atabilirsin.

#3 - 28.04.2021 15:44
Olayda bende vardım o yüzden birşeyler söylemek istiyorum izninizle...

Öncelikle dostum bu şikayeti açman tamamen karşı tarafın açığını aramak olmuş bizle karşılıklı iletişime geçip bu konuyu konuşman daha doğru olmaz mıydı sence? Nihayetinde burada OYUN oynuyoruz böyle şeyler için şikayet oluşturmak, adminlerin işini zorlaştırmak olmuyor mu? Bir kere zıplamış diye kimsenin Bunny Hop kapsamında cezalandırılması doğru değil, Zaten arkadaş orada çok heyecanlandığı için böyle yapmıştır, tekrardan özür diliyoruz..
Üzerine açılmayan bir şikayete yanıt verme sebebini açıkçası anlayamadım.

#4 - 28.04.2021 15:47
Orda sadece bir kere elim shifte değdi. ikinci kere zıplamadım elinde ss varsa atabilirsin.
Elin bir kere shifte mi değdi? Dostum yönetimi bari kandırma. İlk Bunny yapışında SS alamadım ancak ihlali üst üste devam ettirdiğin için sonrasında kanıt toplamak çok da zor olmadı. Bu arada yönetimi kandırmak bir suç, bilgin olsun.

#5 - 28.04.2021 21:22
Merhabalar,
Eron karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.