Konu: Joseph Reigns CR  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 01.05.2021 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Reigns

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir karakter ile roldeyken kişi gelip bir anda çarpıyor, sonrasında basıp gidiyor. Kişiye ulaşmaya çalıştığımda da tutumu sanki kendisi haklıymış gibi sürdürüyor. Bu sebepten şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/c6psr6

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.05.2021 03:13
Öncelikle selamlar.

Arkadaşım bana şikayet açıldığını söylemese haberim dahi olmayacaktı, mention atmadığınız için yeni gördüm.

Sadece PMleşmemizin SSini almışsınız, bu kötü. Öncesini de anlatayım, herhangi bir savunma yapmayacağım, buna gerek duymuyorum. Durduğunuz yer yanlış hatırlamıyorsam Jefferson Motel önüydü. Taksiyleydiniz, sağ şeritte bekliyordunuz, sağ tarafta da birisi olması lazımdı. Ben de arkadan geliyordum, akşamları ekstra bir lagım oluyor. Sırf bu yüzden akşam rollerine katılmıyorum, rol yaptığım oluşum olan VCPD'nin akşam Roll Call'larına bile katılamıyorum bu sebepten, öyle söyleyeyim. Bu gece oyuna girdim, girdikten sonra bahsettiğim yerden ilerliyordum ki lagım anlık olarak değişiyordu, arada sabitleniyor arada yükseliyordu.

Bu sebeplerden ötürü çarptım, asıl olay ise çarptıktan sonrası. Rol yapmadın diyip PM üzerinden 100 dolarınızı istiyorsunuz, ben orada zaten lagım vardı pardon diye PM atacaktım, agresif bir tavırla PM atmaya başladığınız için vazgeçtim. Sırf 100 dolarınızı alamadığınız için şikayet açmaya gerek yok. Size karşı herhangi bir kinim vesaire de yok, araç kullanırken sağa sola çarpmıyorum genel olarak. Eğer şikayetinizin sebebi sadece 100 dolardan ibaretse PM konuşmamızda da belirttiğim gibi açık arıyorsunuz. Ben parayı veririm ama şikayeti sanki rencide etmek için açmışsınız gibime geldi. İyi forumlar, yetkili kararını bekleyebiliriz.

Birkaç düzeltme ve ekleme; streamable önizleme sağlamadığı için videolu kanıt olduğunu görmedim, bunun için özür dilerim.
« Son Düzenleme: 01.05.2021 03:23 AllMighty »

#2 - 01.05.2021 13:14
Olayın 100 doların da değilim, bir kişi ile rol yapıyorum ve sanki herkes drift sunucusundaymış gibi araba kullanıyor. Arabayı çektiğim yerdeyken bana çarpman kadar mantıksız bir şey yok. Sonra basıp gidiyorsun ve soru işaret attığımda tekrar soru işareti atıyorsun. Özür dilemen gereken yerde, hatanı telafi etmen gereken yerde agresif davranıyorsun. Bu sebepten şikayeti açtım.

#3 - 01.05.2021 17:23
Merhabalar,
şikayet yetersiz kanıttan dolayı kapatıldı.

İyi forumlar.