Konu: [23.04.2021 - Qasim Caldwell]10 gün illegal rol yasağı  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 16:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Qasim Caldwell -  @zenbloodd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cedro_Rigola

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:03 - 23.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10 gün illegal rol yasağı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar. Sabah saatlerinde Kevin adlı bir karakter Marcus adlı bir karakterin aracını çalıyor ve bizim sokağımıza getiriyor. IC olarak kimsenin bu olaydan haberi yok. Ernesto karakterine aracı sürmesi için getiriyor fakat Ernesto karakteri araca binmiyor. Sonrasında aracın sahibi Marcus karakteri geliyor ve Ernesto karakterini suçluyor. Kevin karakteri doğruyu anlatıyor. Birkaç saat sonra IC de sokağa Qasim Caldwell karakteri geliyor ve "Benim abim Marcus, bana saldırmak neymiş göstereceğim" tarzından cümleler kuruyor ve agresif bir tavır sergiliyor. Sonrasında kişiyi 10 gün illegal rol yasağımız mevcut diye PM yoluyla uyarıyorum "peki" diyor fakat agresif rollerine devam ediyor. Sokakta takılan karaktere(R19) küfür ediyor ve orada bulunan diğer kişilere de agresifçe yaklaşarak tehdit ediyor. Aynı zamanda karakter üç level.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar, kolay gelsin.

#1 - 23.04.2021 16:45
Selamlar, savunmamı yapacağım bir,ikigün önce arkadaşınız beni sosisli rolünde parasını geciktirdiğim için saldırdı, kovaladı. bende tekrardan onunla role girmeğe geldiğimde 10 günlük yasağınızın olduğunu söylediniz bence peki diyip rolü geçiştirip uzaklaştım direk pmden aldığım bilgiyle rolü bölmek hoş olmazdı o yok dediğinizde onunla görüşüceğim dedim ve gittim, bir ihlalim bulunmuyor. Haberim yoktu.

#2 - 23.04.2021 16:48
Ayriyetten "Sabah saatlerinde Kevin adlı bir karakter Marcus adlı bir karakterin aracını çalıyor ve bizim sokağımıza getiriyor. IC olarak kimsenin bu olaydan haberi yok. Ernesto karakterine aracı sürmesi için getiriyor fakat Ernesto karakteri araca binmiyor. Sonrasında aracın sahibi Marcus karakteri geliyor ve Ernesto karakterini suçluyor. Kevin karakteri doğruyu anlatıyor. Birkaç saat sonra IC de sokağa Qasim Caldwell karakteri geliyor ve "Benim abim Marcus, bana saldırmak neymiş göstereceğim" Benim bu rolle alakam yok şuan burada öğrendim benim amacım beni döven Ernestoyla konuşmaktı.

#3 - 25.04.2021 20:59
İllegal yasağın olduğunu iki-üç kere dile getirmelerine rağmen agresif role devam etmişsiniz. İllegal kural ihlali kapsamında ceza alacaksınız. Tekrarlamayın.