Konu: [23.04.2021] Stewie Morgan - DM,Yönetimi Kandırma  (Okunma sayısı 312 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 15:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stewie Morgan @Rowdy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM,Yönetimi kandırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aynı birlikte bulunduğum Stewie Morgan adlı oyuncu ben motorumu boyatmak istemediğim halde motorunu " yanlışıkla " boyadım dedi ve bundan dolayı benden haksız para talep etti vermedim ondan sonra eski haline boyattım bunun da parasını istedi vermedim.Zaten bunu yapması gerekiyordu kendi hatası.Bana tehdit mesajları attı cevap vermedim hooddan geçerken de durduk yere silahla vurdu beni.Ayrıca /b den paramı çaldı diyerek ooc yalana da başvurdu admini kandırarak bana jail attırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Haksız olduğuna rağmen ortamı gerip beni kışkırtacak şeyler yazmasına karşın sakinliğimden ödün vermedim fakat kişi tavrını devam edip ortada bir neden olmadığı halde silah çekip vurdu.Ayrıca yalana başvurarak admine de başvurdu.Rolden soğudum resmen.

« Son Düzenleme: 23.04.2021 16:09 Lethal »

#1 - 23.04.2021 18:22
İyi forumlar, Lou Crabtree karakterinin aracını tam boyayacakken Gerard McDonnell dibimde bitiyor, yanlışlıkla kişinin aracını boyuyorum. Parasını istiyorum vermiyor, bir şey demiyorum. Birkaç dakika sonra kişi tekrar gelip aracı eski rengine geri boyamamı istiyor, önce parasını istiyorum ve boyadığımda vereceğini belirtiyor. Aracı boyuyorum ve kişi tek kelime etmeden motora binip kaçıyor. Arıyorum açmıyor, mesaj atıyorum cevap vermiyor. Sonuç olarak dolandırılmış oluyorum. Dolandırıldığımda gül mü vermemi istiyorsun bilmiyorum. Başlığa yönetimi kandırma yazmışsın, kimseye yalan attığım yok kendi sunduğun ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi, iyi roller iyi forumlar dilerim. @Nraxy

#2 - 23.04.2021 19:00
İyi forumlar, Lou Crabtree karakterinin aracını tam boyayacakken Gerard McDonnell dibimde bitiyor, yanlışlıkla kişinin aracını boyuyorum. Parasını istiyorum vermiyor, bir şey demiyorum. . @Nraxy
Bu benim isteğimle yapılmış birşey değil tamamen senin hatan.

Birkaç dakika sonra kişi tekrar gelip aracı eski rengine geri boyamamı istiyor, önce parasını istiyorum ve boyadığımda vereceğini belirtiyor.  @Nraxy
Burada tamamen yalan konuşmuşsun ben geri eski haline düzelt dedim para vereceğim felan demedim işin bitince istedin bende birşey demedim aracıma bindim,gittim.Yapman gereken zaten oydu,kendi hatanı bana yükleyemezsin .

Sonuç olarak dolandırılmış oluyorum. Dolandırıldığımda gül mü vermemi istiyorsun bilmiyorum. Başlığa yönetimi kandırma yazmışsın, kimseye yalan attığım yok kendi sunduğun ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi, iyi roller iyi forumlar dilerim. @Nraxy
Bu dolandırma olmuyor 3. kez tekrarlıyorum senin kendi hatan sonucu yaptığın şeyi düzelttiğin bir işlemdi.Ayrıca orada dolandırdı beni diye /b den yazmışsın sste görüldüğü üzere yönetimi yanlış yönlendirdiğini gösteriyor.Yönetimi beklemek en doğrusu olacak.

#3 - 23.04.2021 19:52
Merhaba, incelendi.

Rol konusunda herhangi bir sorun görülmüyor. Kendi aranızda yaşadığınız bu silahlı durumu rolden çözmeniz gerekiyor. Yönetim kandırma gibi bir sorun görünmüyor, rol esnasında size birkaç kere uyarı yapıldı ve oradaki oyuncular ve ben oyuna dönmenizi bekledik. Rol sırasında AFK kaldığınız içinde ceza aldınız. Cezanıza itiraz olarak ticket oluşturabilirsiniz. Şikayet kapatıldı, arşiv.