Konu: Riley Moss | Julia Kozlov - Bug abuse kullanımı  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2021 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [ Riley Moss - @KAYMAKAM ] | [ Julia Kozlov - @skyz ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: [ Gustavo Peros - @yankimert ]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/04/2021 | 16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug abuse kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Stratum model aracımla idlewood'da ilerlerken beş-dört kişinin Gustavo adlı karakteri kovaladığını, saldırdığını gördüm. Onu aracıma aldım ve onlardan uzaklaştırmaya çalıştım. Riley Moss adlı karakter önce İdlewood'da araç içerisinde bir rol olmadan sistemsel yapabildiği bir komutu uyguladı, bug abuse uyguladı. Daha sonra Temple'da bizi etkisiz hale getirdiler, Riley Moss adlı karakter Car Ramming yaptı. Kaçırdığım adam bölgeden bir araç ile tekrar kaçmaya başladı, diğerleri onun peşine gitti. Ben aracımın motoru hasar aldığı için taksi çağırdım, Riley Moss ve Julia Kozlov bug abuse uygulayarak araçlarını rolsüz bir şekilde tamir ettiler ve bölgeden uzaklaştılar. Riley Moss bu bugu iki kere, Julia Kozlov ise bir kere yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada Riley Moss karakteri arızalı aracı rolsüz bir şekilde araç içerisinden tamir ediyor, devam ediyor.
Spoiler: GösterGizle

Burada aracıma Car Ramming uygulanarak Temple'da etkisiz hale getiriliyor, Riley Moss tarafından.

Burada Riley Moss aracını tekrar tamir ediyor, rolsüz şekilde Bug abuse kullanarak.

Burada da Julia Kozlov aracını rolsüz bir şekilde Bug abuse kullanarak tamir ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Ben aracıma tamir kiti almak için taksi çağırıyorum, onlar rolsüz bir şekilde tek komutla tamir edebiliyorlar. Kullanımlarında daha dikkatli olmalarını ve ceza işlemine tabii tutulmalarını talep ediyorum. İyi günler.

#1 - 27.04.2021 00:12
İlk öncelikle merhabalar, aracımı aracın dışında tamir ettim fakat arkadaş art niyetli olduğu için araç ile giderken ss almış. Aracın içinde tamir ettiğime dair bir kanıt göremiyorum. Savunmam bu kadar, iyi geceler.

#2 - 27.04.2021 00:22
İlk öncelikle merhabalar, aracımı aracın dışında tamir ettim fakat arkadaş art niyetli olduğu için araç ile giderken ss almış. Aracın içinde tamir ettiğime dair bir kanıt göremiyorum. Savunmam bu kadar, iyi geceler.
Merhaba. Araç dışında tamir ettiniz zaten, bunu nasıl yaptınız? Rolsel olarak düşünürsek cebinizde alet çantası veya tamir edebilecek birşey taşımıyorsunuz, aracınızda varsada rolünü yapmalıydınız. Ayrıca benim hakkımda " art niyetli " düşüncesine nasıl sahip oldunuz? Lütfen daha detaylı bir savunma yapın, savunmanız bittiyse yetkili kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 27.04.2021 00:25 Lhansent »

#3 - 27.04.2021 00:23
Hatalı ileti.**

#4 - 27.04.2021 03:26
Öncelikle selamlar dilerim, ilk başta yaptığım araç içerisindeki tamir ile başlamak isterim, bizden kaçan şahıs sürekli araçlarımızı çalıp sağa sola çarpıp, bize hakaretler edip, bunny yapan birisiydi sonrasında zaten bu şahısa gerekli forum açıldı. İlk başta normalde aracım bozuk değildi bendeydi şahısı araç ile takip ediyordum, ardından şahıs aracımı çalıp çarptı ve aracımın motoru bozuldu, şahısı aracımdan atıp kapıyı kilitliyorum, ardından araç içerisinde tamir atmak durumunda kalıyorum bu durumdan dolayı tekrar özürümü diliyorum isteyerek yaptığım bir durum değildi ki zaten şahısa PM üzerinden de yazıyorum CJ attığını dile getiriyorum. İkinci duruma gelirsekde orada üç araba bu arabayı kovalıyoruz ve elbette pinglerden laglardan dolayı aynı düzeyde görmüyoruz birbirlerimizi orada aslında benim arkadaşımın beni yoldan çıkarmasıyla benim şahısa çarpmam söz konusu ki Car Ramming uygulasam yan şekilde mi uygularım mantıken. Üçüncü duruma gelicek olursak da dışardan araç tamir etme serbest bir durum ardından idles 6 da çekiyorum zaten şahıs direk düz dururken ss almış sadece fakat dışarıdan tamir attıktan sonra idles 6 çekip herhangi bir non rp durum ortada bırakmıyorum. Tekrardan ilk olaydan araç içi tamirden dolayı özür diliyorum. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?msg=443142 (Araçları çalıp bozan şahısın şikayet forumu, dediğim gibi bu durumdan dolayı araç içinde tamir etmek durumunda kaldım)

#5 - 27.04.2021 14:49
Şikayet incelendi, CJ, Bunny, bunların yeri burası değil. Burada tamir sisteminin hatalı kullanımı bulunuyor. @KAYMAKAM ve @skyz Bug Abuse'dan ceza alacaklar. Skyz KAYMAKAM bunu alışkanlık haline getirdiği için ve bir kaza veya Car Ram sonrasında direkt tamir ettiği için arttırımlı cezalandırılacak. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 27.04.2021 17:15 Nyarko »