Öncelikle selamlar dilerim, ilk başta yaptığım araç içerisindeki tamir ile başlamak isterim, bizden kaçan şahıs sürekli araçlarımızı çalıp sağa sola çarpıp, bize hakaretler edip, bunny yapan birisiydi sonrasında zaten bu şahısa gerekli forum açıldı. İlk başta normalde aracım bozuk değildi bendeydi şahısı araç ile takip ediyordum, ardından şahıs aracımı çalıp çarptı ve aracımın motoru bozuldu, şahısı aracımdan atıp kapıyı kilitliyorum, ardından araç içerisinde tamir atmak durumunda kalıyorum bu durumdan dolayı tekrar özürümü diliyorum isteyerek yaptığım bir durum değildi ki zaten şahısa PM üzerinden de yazıyorum CJ attığını dile getiriyorum. İkinci duruma gelirsekde orada üç araba bu arabayı kovalıyoruz ve elbette pinglerden laglardan dolayı aynı düzeyde görmüyoruz birbirlerimizi orada aslında benim arkadaşımın beni yoldan çıkarmasıyla benim şahısa çarpmam söz konusu ki Car Ramming uygulasam yan şekilde mi uygularım mantıken. Üçüncü duruma gelicek olursak da dışardan araç tamir etme serbest bir durum ardından idles 6 da çekiyorum zaten şahıs direk düz dururken ss almış sadece fakat dışarıdan tamir attıktan sonra idles 6 çekip herhangi bir non rp durum ortada bırakmıyorum. Tekrardan ilk olaydan araç içi tamirden dolayı özür diliyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?msg=443142 (Araçları çalıp bozan şahısın şikayet forumu, dediğim gibi bu durumdan dolayı araç içinde tamir etmek durumunda kaldım)