Konu: Maske_22600,Maske_19260 3.05.2021  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.05.2021 19:52
 SS'ler net  admin kararı.
« Son Düzenleme: 04.05.2021 21:09 nokia6 »

#11 - 03.05.2021 20:23
Hız bugu değil sunucuda sertbest, sizin RK'lı olduğunuzu bilmiyordum hiçbir şekilde belirtmediniz hasar aldığınızı. Maske olayında "çekip/çıkarır" hiçbir emote görmedim. Size başka bir açıklama yapamam.
Yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 04.05.2021 11:22 isotcu sinan »

#12 - 04.05.2021 21:07
Dostum loglara bakılırsa görülür o emote ki çokta önemli değil zaten emotelerden ne olduğu anlaşılıyor ellias maskeyi çeker diye emote giriyor role uygun olması için zar atıyor başarısız oluyor tekrar emote giriyor ve başarılı oluyor maskeni çıkarman gerekiyorken /do Maske çıkmadı tarzı bir emote verip role uymuyorsun safa yatma lütfen admin kandırmaya çalışma.
RK konusunda gelirsek gram inanmıyorum senin bilmediğine falan arkadaşların gelip vurdu beni çete üyelerin hala gelmiş bana mermi sıkıyorsun dümdüz RK ihlali bu.

#13 - 05.05.2021 13:03
Dostum loglara bakılırsa görülür o emote ki çokta önemli değil zaten emotelerden ne olduğu anlaşılıyor ellias maskeyi çeker diye emote giriyor role uygun olması için zar atıyor başarısız oluyor tekrar emote giriyor ve başarılı oluyor maskeni çıkarman gerekiyorken /do Maske çıkmadı tarzı bir emote verip role uymuyorsun safa yatma lütfen admin kandırmaya çalışma.
RK konusunda gelirsek gram inanmıyorum senin bilmediğine falan arkadaşların gelip vurdu beni çete üyelerin hala gelmiş bana mermi sıkıyorsun dümdüz RK ihlali bu.

Loglara güvenmeyin, lütfen maskeyi "ÇEKİP/ÇIKARDIĞINIZIN" kanıtını atın, sana anlatıyorum ama hala anlamıyorsun. RK konusunda bana GRAM inanmayabilirsin ama rolde örneğin; "sol omzunda sargı bulunuyor" gibi emoteler belirtmediniz. Bende ona göre rol yaptım.  Üstelik o gün pek rk'lı görünmüyordun, oralardan oralara zıplıyordun;
Spoiler: GösterGizle

Ben admin kandırmaya çalışmıyorum, lütfen "safa yatma" tavırlarınıza son verin. Bu platformda herkes eğlenmeye çalışıyor ve siz silahlı role tuttuğunuz kini foruma aktarmayın. Diyeceklerim bu kadar, tarafımca yanıt gelmeyecek. Yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 06.05.2021 10:59 isotcu sinan »

#14 - 06.05.2021 12:20
Pek RK'lı durmuyordun pek savunma değil malesef aktif rol ortamında değilim çevremde kimse yok sen şikayet açacağım rk'lıyım dediğim için gelip SS almaya başlamışsın zıplıyor RK düştü ahahaha.

Elias karakteri maskeyi çeker diye emote veriyor ve zar atıyor başarısız oluyor sende DO'dan maske çıkmadı diye belirtiyorsun haklı olarak elias bir daha çeker diye emote giriyor zar atıyor başarılı oluyor o sırada bende anın heycanıyla me den vericeğim emoteyi Do'dan vermişim gözüküyor zaten fakat senin ne do'dan cevap verdiğin gözüküyor ne de maskeni çıkardığın.
« Son Düzenleme: 06.05.2021 12:22 nokia6 »

#15 - 07.05.2021 10:25
sana önceki iletilerimde anlatıyorum ama sanırım kininiz kafa bulandırmış size daha fazla yanıt atmıyacağım, uzatmanın manası  yok
yetkili kararı

#16 - 17.05.2021 16:18
RK olayında zıplayana kadar haklı olabilirdiniz fakat aktif rol ortamında olmasanız bile sürekli roleplay devam eder, yaralı birisi zıplayamaz. Üst tuş basarak ilerlemek bug değil. Maskeyi çeker, bir daha çeker gibi bir role girişmeyin, refleks rolleri her ne kadar yasak demiş olsak dahi ilk hamlenizden sonra kişi mutlaka bir hamle yapar. Herhangi bir ceza uygulanmayacak.