Konu: Gilberto Gutierrez PG  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2021 14:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Gilberto_Gutierrez @yakışıklı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kendi karakterim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2021

https://prnt.sc/11vcxky

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bir anda dene faktörü v.b hiç birşey kullanmadan bir anda ensemden tuttu ve arkadaşımın yanına fırlattı, her hangi bir şekilde olumsuz güçsüz bir halde değildim yada etkisiz. Hood sahibi olsada bu kadar sonuç odaklı bir rol yapıp benim imkanımı sıfıra çekmesini mantıklı bulmuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/11vd537

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.04.2021 20:13 XXXSaboXXX »

#1 - 22.04.2021 18:40
Merhabalar, öncelikle açılan şikayet'de beni etiketlememişsiniz. Oyuncu şikayetlerinde dolaşırken rastgele gördüm.
Yaptığım haraket insan fiziğinin karşılayamayacağı bir haraket değil. Real hayatında arkadaşlarının ensesinden tutup hızlıca çekerken zar falan mı atıyorsun bilmiyorum :D. Bu sabah bir rol yaptınız, onaylı hood bölgesinde uyuşturucu satmaya kalktınız, bir nevi bizim ekmeğimize taş koyuyorsunuz ve cezasını misliyle çekiyorsunuz.
Sıskasınız ve dayanıklı değilsiniz.
Spoiler: GösterGizle

Ayrıca orada bacağınıza sıkıp göndermem gerekirken, sadece sizinle biraz dalga geçiyorum. Şikayeti şablona bile doğru düzgün uydurmamışsınız. Sunucuda yenisiniz, bu tür şeyler görmezden gelinebilir.
 Onaylı hood bölgesinin içerisindesiniz, arkadaşınız yerde dayak yediği için yatıyor, benim yapıcağım haraketlere karşı koymaya çalışsan bile sana orada ya sıkarlar ya da seni de döverler.
Sizinle biraz oynamak için alıcı gözüyle yaklaşıyoruz ve Tyson.

Bir roleplay oyunu oynuyorsunuz. Yapılan her rolü şikayet ile bitirmeyin lütfen, sonuçta eğlencesine stres atmak için oynuyorsunuz. Orada dayak yeseniz bile gülüp eğlenmeniz gerekirken, bunu çok büyük bir hırsa bağlayıp bu durumu bir yarış olarak görüyorsunuz ve en ufak hatayı kolluyorsunuz. Yaptığınız doğru bir davranış değil. İyi roller..

Uyuşturucu sattığınızın ss'i..
Spoiler: GösterGizle

#2 - 22.04.2021 20:11
Oraya rol yapmak için giriyoruz zaten ve sizin yaptığınız şey rol zevkimizi bitirmek, bölmek. Düzgünce bir brawl rolü döndürebilirsin yada sıkıp öldürebilirsin dediğin şeyleri yapabilirsin.Benim bildiğim sıska ve şey olsamda nası o kadar rahat ensemden tutup adamın üstüne atabiliyorsun?  Yaptığımız her rolü şikayetle bitirmiyoruz zaten fakat böyle hoodunuz olduğu için ve levelimden dolayı beni yargılayıp böyle kafanıza göre sonuç odaklı rol yapıp rol fırsatımı sıfıra çekmeniz çok sinir bozucu birşey. En azından bir ./dene kullanmanız gerektiğini düşünüyorum en azından sonuçta çocuk rolü yapmıyorum yada bir köpek bir insanın ensesinden tutup çekip karşısındakine fırlatmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Belki şikayet açma şablonum v.b yanlış olabilir fakat bu yaptığın rolü desteklemiyorum, zaten yeni oynayan bir oyuncu olduğum için orda burda nasıl rol yapılır bilmiyorum. Amacım rol yapıp eğlenmek, gerekirsede dayak yiyip ck v.b olmak. Hood sahibi olmanız sizi oyunda Superman yada Hulk yapmaz, herşeyin bir süreci bir ilerleyişi var. Daha fazla konuşma gereği bulmuyorum, söyliyiceklerim bu kadar. Son kararı yetkili belirleyebilir, bir eksiğim v.b birşeyim varsa kusura bakmayın. İyi günler.

#3 - 22.04.2021 20:54
Oraya rol yapmak için giriyoruz zaten ve sizin yaptığınız şey rol zevkimizi bitirmek, bölmek. Düzgünce bir brawl rolü döndürebilirsin yada sıkıp öldürebilirsin dediğin şeyleri yapabilirsin.Benim bildiğim sıska ve şey olsamda nası o kadar rahat ensemden tutup adamın üstüne atabiliyorsun?  Yaptığımız her rolü şikayetle bitirmiyoruz zaten fakat böyle hoodunuz olduğu için ve levelimden dolayı beni yargılayıp böyle kafanıza göre sonuç odaklı rol yapıp rol fırsatımı sıfıra çekmeniz çok sinir bozucu birşey. En azından bir ./dene kullanmanız gerektiğini düşünüyorum en azından sonuçta çocuk rolü yapmıyorum yada bir köpek bir insanın ensesinden tutup çekip karşısındakine fırlatmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Belki şikayet açma şablonum v.b yanlış olabilir fakat bu yaptığın rolü desteklemiyorum, zaten yeni oynayan bir oyuncu olduğum için orda burda nasıl rol yapılır bilmiyorum. Amacım rol yapıp eğlenmek, gerekirsede dayak yiyip ck v.b olmak. Hood sahibi olmanız sizi oyunda Superman yada Hulk yapmaz, herşeyin bir süreci bir ilerleyişi var. Daha fazla konuşma gereği bulmuyorum, söyliyiceklerim bu kadar. Son kararı yetkili belirleyebilir, bir eksiğim v.b birşeyim varsa kusura bakmayın. İyi günler.
Amacınızı anlamıyorum, oraya rol yapmaya geliyoruz diyorsun ve seni biraz aşşağıladım diye rol zevkini bitirmiş oluyorum... Bir insanın ensesinden tutup çekersen, çekersin. Bir insanı nereye çekersen oraya çekmiş olursun, /dene kullanmama gerek yok, emote vererek örnek veriyorum /me kafasını geriye çekerek Gilberto'dan kurtulur mesela.. Bölgede uyuşturucu satma rolü yapıyorsanız, size bir ödül vermemi beklemeyin dostum. yaptığın rolü herhangi bir onaylı hood bölgesinde yaparsan, seni döverler ve ya uyarırlar ya da sıkarlar. Orasını bilemem artık. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#4 - 23.04.2021 18:39
Merhabalar,
@yakışıklı böyle durumlarda birkaç şeyi bir emoteda belirtmek yerine karşı tarafa da rol hakkı tanıyarak rol yapmanızı öneririm, şimdilik bir uyarı ile kapatılacak fakat tekrarında ceza alabilirsiniz unutmayın.

İyi forumlar.