Merhabalar, öncelikle açılan şikayet'de beni etiketlememişsiniz. Oyuncu şikayetlerinde dolaşırken rastgele gördüm.
Yaptığım haraket insan fiziğinin karşılayamayacağı bir haraket değil. Real hayatında arkadaşlarının ensesinden tutup hızlıca çekerken zar falan mı atıyorsun bilmiyorum

. Bu sabah bir rol yaptınız, onaylı hood bölgesinde uyuşturucu satmaya kalktınız, bir nevi bizim ekmeğimize taş koyuyorsunuz ve cezasını misliyle çekiyorsunuz.
Sıskasınız ve dayanıklı değilsiniz.
Ayrıca orada bacağınıza sıkıp göndermem gerekirken, sadece sizinle biraz dalga geçiyorum. Şikayeti şablona bile doğru düzgün uydurmamışsınız. Sunucuda yenisiniz, bu tür şeyler görmezden gelinebilir.
Onaylı hood bölgesinin içerisindesiniz, arkadaşınız yerde dayak yediği için yatıyor, benim yapıcağım haraketlere karşı koymaya çalışsan bile sana orada ya sıkarlar ya da seni de döverler.
Sizinle biraz oynamak için alıcı gözüyle yaklaşıyoruz ve Tyson.
Bir roleplay oyunu oynuyorsunuz. Yapılan her rolü şikayet ile bitirmeyin lütfen, sonuçta eğlencesine stres atmak için oynuyorsunuz. Orada dayak yeseniz bile gülüp eğlenmeniz gerekirken, bunu çok büyük bir hırsa bağlayıp bu durumu bir yarış olarak görüyorsunuz ve en ufak hatayı kolluyorsunuz. Yaptığınız doğru bir davranış değil. İyi roller..
Uyuşturucu sattığınızın ss'i..