Konu: Marcus Hunter / Retarted Rp + Hile Kullanımı /  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 21.04.2021 01:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus Hunter @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Forza Stefhard @Forzabey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 23:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarted Rp + Esc Bug

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov ailesi yürüyüş yapıyordu bizde bunları izliyorduk acaba ne yapıyorlar diye durduk bir şekilde gelip ooc den küfür etti ardından wg yazmak yerine direk dell'edi sonra gelip hemen durduk yere sizi sikicem siz hayırdır falan diyip illegal role girdi bizde acaba ne yapıcak diye izlemeye başladık ardından esc bug yaparak kendini birşey sanarak bize vurmaya başladı kendisini bu şekilde üstün görüyor gereken cezaları almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ooc küfür ün ss i https://resimyukle.link/i/S7XfH
                                                                                   Boş yere küfürlerin ss i https://resimyukle.link/i/S7CDV
                                                                                   Esc bugu + Hile kullanımın videosu

Ek açıklamalar(varsa):Konum Hileci / Bugger bölümünede taşınabilir rol hatasıda olduğu için buraya attım.

#1 - 21.04.2021 16:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.04.2021 18:21
OOC küfür kullanmadım /s yazmak yerine /b yazmışım ardından düzelttim. Hile kullanımını kabul etmiyorum bu vakte kadar çok kavga rp'si yaptım, bu bir samp bug'u benim canım gitmiyor diye bir şey yok esc bugu felan yapmadım, ben orada kendimi savunuyordum onların ekranında hiç birşey yapmıyorum olarak gözükmüş. Benim ekranımda bende onlara vuruyordum onların canı gitmiyordu böyle şeyler olabilecek durumlar bunu bu kadar neden büyüttünüz ben anlamadım.

#3 - 21.04.2021 18:23
OOC küfürü bilerek yazmadım ardından düzelttim arkadaş oranın ss'ini almamış bu ne kindir bu ne haklı çıkma hırsıdır.

#4 - 21.04.2021 20:19
Gelip durduk yere küfür edip benim zevkimi bozuyorsun gereksiz agrasif role giriyorsun madem esc bug yapmadın kanıtı video veya ss li bir şekilde atmanı istiyorum

#5 - 22.04.2021 03:08
Kimse kimseye aniden agresif rol yapmaz bunu bir sebebi vardır ikincisi ben her saniye kayıtta gezmiyorum böyle şeylerin olacağını tahmin etmezdim çünkü rolümde bir yanlışlık yoktu.

#6 - 22.04.2021 03:13
O sıra wg yerine dell yazmış olabilirim o cümleyi rol içinde tekrar söyledim yani bunun ne anlama geldiğini az çok anlamalısın empati kurmalısın o sıra yanlış yazmış olabilirim buna bu kadar neden taktınız

#7 - 22.04.2021 04:44
Boş yere benle agrasif role giriyorsun kimse kimseyle boş yere agrasif role girmez diyorsun ama ne sebeple böyle bir role girdiğini söylemiyorsun karar yönetim kurulunda uzatmaya gerek yok.

#8 - 22.04.2021 12:13
Senin yanına gelip boş yere küfür etmedim ya aracıma çarpmışsındır ya da başka bir şey yapmışsındır videonun öncesi var. Yanına gelip birden agresif rol yapmadım.
Video'da chat kısmında gözüküyor zaten sana öncesinde bekle demişim yani bunun önceside var.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 12:16 Eswiper »

#9 - 22.04.2021 15:48
Forza karakteriyle atışma üzerine küfür etmiş olmalı, videoda öyle gözüküyor. ESC bug görülmüyor, sadece bir yerde alt tab attığı gözüküyor. Rol sırasında anlık olabilecek şeyler bunlar. Dövüş sırasında da genel samp bugundan kaynaklı sizin ekranınızda saldırırken o kişinin ekranında saldırmıyor olabilirsiniz. Ceza atılmayacak.