Selamlar öncelikle Şikayet açılan bir diğer kişi yani "Silahı sıkan kişi"olayı kendinden atmak için yalan ileti yollamıştır. Orada arkadaş duvarın kenarındq afkdı. Oyuna dmndü ve ona bana yaklaşmasını söyledim, adamlarda paranın kesinlikle olduğunu ve dövüp paralarını alalım dedim, oda bana üstünde silah var mı dedi ben hayır sende dedim oda bagajda olduğunu söyledi. Ben ise ona son kez şöyle fısıldadım silahı ben sms atınca çıkart korkutalım dedim ve adamkarın yanına gittim onun bagajı açmasıyla bende adamlara saldırdım. Öncelikle burada ufak bir hatam var, Gasp rolünü yaparken gereksizce bir andq yapıldığım gözükmüş bunu role biraz daha uyarlıyıp öyle bu role girişmeliydik. Bu konuda arkadaşlqra hak veriyorum ve defalarcada özürlerimi diledim. Tekrarda dilerim sorun yok ama bu tarz ufak yanlışlıklar hatalar hemen şikayete bağlanmak yerine pm veya farklı platformlardan iletilmeli şahsen ben öyle yapıyorum. Okayı baştan dona anlattım herkese iyi forumlar. Zaten iki taraftan biride zarar görmedi bence cezaya gerek yok.