Konu: Timothy Broderick 26.04.2021  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 26.04.2021 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Timothy Broderick @SbreakS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @scox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi araç pazarlığı yaparken durduk yere bana saldırdı anlam veremedim bir açıklamada yapmadı önceden hiçbir husumetimiz yok.

b]Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b]

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.04.2021 23:59
Kişi ile araç ticareti yaparken saldırmaya başladı  :'(

#2 - 27.04.2021 00:00
Ayrıca eklemek isterim arkadaş gasp etmeyi falan planladığını söyledi fakat bu şekilde bir gasp şekli yok Silah çekersin doğrultursun bıçak çekersin boğazına dayarsın fakat durduk yere saldırarak gaspi ilk defa duydum tehdit falan etseydi anlardım ama direk saldırmak DM.
Ayrıca Damien cameron isimli arkadaş adamın bana vurduğunu görünce kavga var sanıp silah çekti.
« Son Düzenleme: 27.04.2021 00:18 nokia6 »

#3 - 27.04.2021 00:11
Belirtmek isterim ki olay yerinde oradaydım bölgemizin içinde oluşan kavgada çete üyesine daldıkları için silahı çıkartıp korkutma amacıyla havaya sıktım fakat olayın detayını sonradan öğrendiğimde karşı tarafla konuşup onların haklı olduğunu öğrendim  bunuda buraya eklemek istedim rol esnasında oradaydım olaya sonradan katıldığım için olayın detayını tam bilmiyordum.

#4 - 27.04.2021 00:13
Belirtmek isterim ki olay yerinde oradaydım bölgemizin içinde oluşan kavgada çete üyesine daldıkları için silahı çıkartıp korkutma amacıyla havaya sıktım fakat olayın detayını sonradan öğrendiğimde karşı tarafla konuşup onların haklı olduğunu öğrendim  bunuda buraya eklemek istedim rol esnasında oradaydım olaya sonradan katıldığım için olayın detayını tam bilmiyordum.
.
« Son Düzenleme: 27.04.2021 00:15 nokia6 »

#5 - 28.04.2021 02:34
Savunmamı yarın sabah yapacağım.

#6 - 28.04.2021 19:02
Selamlar öncelikle Şikayet açılan bir diğer kişi yani "Silahı sıkan kişi"olayı kendinden atmak için yalan ileti yollamıştır. Orada arkadaş duvarın kenarındq afkdı. Oyuna dmndü ve ona bana yaklaşmasını söyledim, adamlarda paranın kesinlikle olduğunu ve dövüp paralarını alalım dedim, oda bana üstünde silah var mı dedi ben hayır sende dedim oda bagajda olduğunu söyledi. Ben ise ona son kez şöyle fısıldadım silahı ben sms atınca çıkart korkutalım dedim ve adamkarın yanına gittim onun bagajı açmasıyla bende adamlara saldırdım. Öncelikle burada ufak bir hatam var, Gasp rolünü yaparken gereksizce bir andq yapıldığım gözükmüş bunu role biraz daha uyarlıyıp öyle bu role girişmeliydik. Bu konuda arkadaşlqra hak veriyorum ve defalarcada özürlerimi diledim. Tekrarda dilerim sorun yok ama bu tarz ufak yanlışlıklar hatalar hemen şikayete bağlanmak yerine pm veya farklı platformlardan iletilmeli şahsen ben öyle yapıyorum. Okayı baştan dona anlattım herkese iyi forumlar. Zaten iki taraftan biride zarar görmedi bence cezaya gerek yok.

#7 - 28.04.2021 22:52
Merhabalar,
Timothy karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.