Konu: Kanye_Barksdale / Freddie_Campbell / Alonzo_Bradshaw l DM  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 08.05.2021 04:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kanye_Barksdale @dixsept Freddie_Campbell Alonzo_Bradshaw

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Garry_Racmo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2021 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi forumlar, Garry karakteri ve kendim canlandırdığım  Jarred karakteri arkadaş rolü yapmaktalar. Hotel tarafında Garry'i gördüm ve karakterlerimin özellikleri doğrultusunda Garry'de bana karşılık verdi. Arkadaşlar direk arabamın etrafını kestiler, gerçek çeteci oldukları için ayakkabısını tamponumda bağlamaya başladılar. Sonrasında  karakter korktu, hem de rol paslamak için emote vererek Kanye'yi düşürdüm. Sonrasında tekrardan ordan  geçerken arkadaşlar silah çekip direk sıkmaya başladılar, kaçıp uzaklaştım fakat onaylı hoodda beni düşürdüler. Kanye çarı her kendini yere düşürene Idlewood'da yargı dağıtıyor sanırım. Herkese iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu  şikayeti sen inceleyip kapat diye açmadım, eğer tekrar kapatırsan tekrar açarım. Susturursan farklı forum hesabından arkadaşlarıma açtırırım. Savunmanı  yap geç, farklı bir  admin inceleyecek bu şikayeti. Çeteci rolünden bayağı uzaksın, açıklarını yetkinle ört pas etmeye çalışma.

#1 - 08.05.2021 04:29
Rol dahilinde oluşan bir sorun varsa (okuduğum kadarıyla yok, çünkü korktuğunu söyleyen bir karakter aynı zamanda 15-20 aktif siyahi çetecinin olduğu bir ghetto bölgesinde, gidip de o çete liderini senin tabirinle "düşürmez" gerçekten korkar, kaçar veya uzlaşmaya çalışır. Kişiyi düşürdükten sonra, o bölgeden geçerken gelip seni vurmaları gayet normal, çünkü adamı düşürmüşsün ve liderleriyle düşman oldun.)

Bununla beraber, şikayeti oluştururken kendi yorumlarınızı olabildiğince az katmalısınız. Burası insanlara/yöneticilere sallama veya laf çarpma ortamı değil. "Kanye kendini bir şey sanıyor, yargı mı dağıtıyor, açıklarını yetkinle kapatma, çete rolü bilmiyorsun." gibi konuşmaları herhangi bir oyuncuya yapamayacağınız gibi, yöneticiye de yapamazsınız.

3000 saatlik hesapla halen daha bu aşamada toxic üsluba ve davranışlara sahipseniz zaten platformumuz için çok da uygun bir yapınız yok demektir. %100 susturma verildi, şikayet ve içerik tekrar incelenecek. Şimdilik kilit.

#2 - 08.05.2021 04:38
İçerik tekrar incelendi, önceki şikayeti ve silinen mesajları da inceledim. (Rolde sorun yaşadığın için genel yetkiliye ağza alınmayacak tarzda söylemlerin/aşağılamalarınla birlikte) ve yukarıda da dediğim gibi, ikinci hesabın olduğunu sanıyorum, bunda çok fazla uyarı almışsın, şikayet üslubu oldukça kötü ve onlarca saate rağmen de bir şey değişmemiş görünüyor.

Spoiler: GösterGizle

Bu platformda gün içinde hem discord hem de oyundan birçok oyuncumuza belirttiğim bir uyarı var. Burada kişisel konuşuyorum,

Ben, Manifesto, herhangi bir admin, support size "Sen, buraya gel, kardeşim bana bak, çabuk sus, kapa çeneni" gibi bir üslupla konuşmuyorsa. (bunu yapan iqless sunucular illaki vardır) ve ben karşımdaki insanın yeri geliyor da 12 yaşında olduğunu bilerek dahi "Siz" diye hitap edip saygıyı elden bırakmıyorsam, aynısını hem tüm yönetim ekibine hem de en sıradan oyuncuya bile siz de yapmak zorundasınız. Platformda ilk kuralımız ve en önemli olayımız saygı, sevgi, anlayışlı bir ortamda bulunmak. Bir yönetici size bu üslupla yaklaşıyorsa ertesi gün zaten ekipte olmayacaktır. Bir oyuncu bu üslubu takınıyorsa ve bunca uyarıya rağmen de düzelmiyorsa platformda olamaz.

Yönetime karşı tutum sebebiyle yasaklandı.