Kasıtlı bir afk bırakma söz konusu değil, ooc telefonum çaldı kaldırıma çekip telefonuma gittim bu kdar zaten kişilerle bir rol pasımız yoktu o sıra geleceklerini bilmiyordum, ki roldende kaçmadım afk birisine sıkmanız yasak, afk birine sıkmanıza rağmen rolümü devam ettirdim, ki yaralıyken role yetiştim, sizin rolünüzü burada etkileyecek hiçbirşey olmadı, polisler ve paramedik ekibi geldi ayriyetten hastaneye gidip rolümü sergiledim, kimse afk olduğumu anlamadı bile, ki size açtığım şikayettede söylemiştim, siz geldiğinizde sıktığınızda bilgisayar başına geçtim, ve kimsenin rolü etkilenmedi, şikayetime geri karşılık olarak açılmış, şikayet açmak için şikayet açılmış birşey olarak görüyorum, kimse afk olduğumu anlamadı bile ooc den forumdan orda afkdım en başta yazdığım için mi böyle bir dönüt yapıyorsunuz? OOC kin yapmışsınız ciddiyim böyle kafayı yersiniz, tasvip etmiyorum.
Benim afk olduğumu açtığım şikayetimden anladınız orada, hiç birinizin rolünü etkilemedi bu durum anlık bir durumdu.