Konu: Noumouke_Nox- AFK, REFUSE RP  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Noumouke_Nox  @Müphthela
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyrie_McKenzie @h4rley

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/04/2021 15:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

CEZASI: Hapis.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi yaralıya düştüğünde AFK olduğunu idda ediyor, rolde hiçbir tepki vermiyor. Tahminimce kişi AFK taklidi yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.04.2021 19:13
Kasıtlı bir afk bırakma söz konusu değil, ooc telefonum çaldı kaldırıma çekip telefonuma gittim bu kdar zaten kişilerle bir rol pasımız yoktu o sıra geleceklerini bilmiyordum, ki roldende kaçmadım afk birisine sıkmanız yasak, afk birine sıkmanıza rağmen rolümü devam ettirdim, ki yaralıyken role yetiştim, sizin rolünüzü burada etkileyecek hiçbirşey olmadı, polisler ve paramedik ekibi geldi ayriyetten hastaneye gidip rolümü sergiledim, kimse afk olduğumu anlamadı bile, ki size açtığım şikayettede söylemiştim, siz geldiğinizde sıktığınızda bilgisayar başına geçtim, ve kimsenin rolü etkilenmedi, şikayetime geri karşılık olarak açılmış, şikayet açmak için şikayet açılmış birşey olarak görüyorum, kimse afk olduğumu anlamadı bile ooc den forumdan orda afkdım en başta yazdığım için mi böyle bir dönüt yapıyorsunuz? OOC kin yapmışsınız ciddiyim böyle kafayı yersiniz, tasvip etmiyorum.

Benim afk olduğumu açtığım şikayetimden anladınız orada, hiç birinizin rolünü etkilemedi bu durum anlık bir durumdu.

#2 - 23.04.2021 19:18
Maskeli kişi Laymore Linzell değil, kişi yol ortasında duruyor, üzerinde afk yazısı veya herhangi bi belirti yok. Bizim tahminimizce birini bekliyor sandık indik ve kişiyi vurduk. Bu arada eklemeyi unuttum kişi AFK olsaydı canı gitmezdi.

Ekstra şunu ekliyorum;Kişinin özel mülkü değil, bahçesi değil, evinin içi değil. Yol kenarında AFK atmış. Nereden bilebiliriz ki kişinin oyunda olup olmadığını?

Önceki şikayetimde kendisi (@Kuzuya Rakı İcirmisler) bile belirtmişti afk olduğunu anlamadığımızı şimdi burada bilmiyormuş numarası yapıp şikayet açmış boş bir şikayet, anlık bir afk durumuydu bunu anlamadılar bile, açtığım şikayeti ooc kin yapıp açılmış bir şikayet olarak görüyorum, kendisi anlamadım diyip ardından şikayet açması cidden böyle bir rol yok  :-* karar adminlerde kararı bekleyelim.

#3 - 23.04.2021 19:20
Maskeli kişi Laymore Linzell değil, kişi yol ortasında duruyor, üzerinde afk yazısı veya herhangi bi belirti yok. Bizim tahminimizce birini bekliyor sandık indik ve kişiyi vurduk. Bu arada eklemeyi unuttum kişi AFK olsaydı canı gitmezdi.

Ekstra şunu ekliyorum;Kişinin özel mülkü değil, bahçesi değil, evinin içi değil. Yol kenarında AFK atmış. Nereden bilebiliriz ki kişinin oyunda olup olmadığını?

Önceki şikayetimde kendisi (@Kuzuya Rakı İcirmisler) bile belirtmişti afk olduğunu anlamadığımızı şimdi burada bilmiyormuş numarası yapıp şikayet açmış boş bir şikayet, anlık bir afk durumuydu bunu anlamadılar bile, açtığım şikayeti ooc kin yapıp açılmış bir şikayet olarak görüyorum, kendisi anlamadım diyip ardından şikayet açması cidden böyle bir rol yok  :-* karar adminlerde kararı bekleyelim.

OOC kin olduğunu nereden çıkardın? Seni tanımıyorum bile. Yaptığın hareketler çocukca. AFK taklidi yapayım, şikayet açayım. Konuyu saptırma, yetkili kararını bekle.

#4 - 23.04.2021 19:26
Ağzını topla, forumda nasıl konuşulucağını bil,bir dediğin bir dediğini tutmuyor yukardaki yanıtımda görüldüğü gibi,  admin kararı bekliyeceğiz çelişkili adam.
« Son Düzenleme: 23.04.2021 19:31 Müphthela »

#5 - 23.04.2021 19:41
Ağzını topla, forumda nasıl konuşulucağını bil,bir dediğin bir dediğini tutmuyor yukardaki yanıtımda görüldüğü gibi,  admin kararı bekliyeceğiz çelişkili adam.

Şikayeti geri çekiyorum.

@Müphthela

Discord adresim; Kuzuya Rakı İçirmişler#6691

#6 - 09.05.2021 17:54
Maalesef burası karşılıklı atışacağınız platform değil, tekrarı halinde ceza alabileceğinizi unutmayın.

Şikayetin geri çekilmesiyle K&A