Konu: Christopher Lawrance 20-04-2021  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2021 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher Lawrance @klausen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/04/2021  02:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeterli kanıtım olmadığı için sadece bundan şikayet açmak zorundayım, IC hapishane içinde bir takım roller gerçekleştirdik aramızda geçen birebir brawl rol sonrası kendisi fear-rp kuralları dışında davranarak bana küfürler yağdırması ve kalkıp revenge kill yapmayı denemesinden dolayı uyardım tatlı dille konuştuğum halde bana imalı ve iğneliyici bir şekilde bu iletiyi gönderdi, rol seviyemi küçümsemesi beni rahatsız etti bu platformda nede olsa oyun dışı olarak saygımızın korunması gerektiğini düşünüyorum bu ve bunun gibi haraketlerin masum olduğunu düşünmeyerek şikayet etme kararında bulundum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.04.2021 17:08
Rkda bulunmadım, kalktığım gibi tekrar bayılttın üstelik 4 kişiyiz fear rp yapmam gerekmiyor.

4 kişi şahısların kas gücü 6dan fazla seninkisi ise 1di.

Spamkill yapan sendin, cezalandırılıcak birisi varsa oda sensin.

Emote atmama izin bile vermeden saldırıyorsun.

Attığın emoteler hatalı, rol bilgin çok fazla değil, sadece temel kuralları biliyorsun.

İyi roller dilerim.

#2 - 20.04.2021 17:51
Benim şikayet sebebim kurduğun cümle ve üslubun bence bunun için açıklama yapsan kendi faydana olur.

#3 - 21.04.2021 01:16
Merhaba,

IC hapishane içerisi güvenli bölge, bu konuda hepinizi uyarıyorum. Tekrarı halinde ceza alacaksınız. Christopher karakteri ortak nezaket kapsamında ceza alacak.