Konu: James Hilton Emotesiz (Güvenli Bölge'de) adam vurma.  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2021 12:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riley Witcher @fireman0141

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Erina Joseph ( Malibu Corparation Yöneticisi ) @darkangel07
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2021/22:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yukarıda bahsettiğim şahıs: Hiçbir emote ve rol play yapmadan direnk şahsıma dövme girişiminde bulunup yaralamıştır. Üstelik bunu güvenli bölgede yapmış, emote vermemiştir. Arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimyukle.io/r/wX7MTkpfNh

Ek açıklamalar(varsa): Malibu Corp. Yöneticisi ile şirkete girerken, aniden arkadamızdan araç geldi biz o sırada Malibu'nun behçesindeydik araçları parketmiş, yukarı doğru çıkarken asansöre binecektik. O sırada arakamızdan gelip bana saldırdı ve hiçbir emote, komut vermeden bunu gerçekleştirdi. Ve kaçıp gitti. Yani bu tip olaylar bizi oyundan soğutmaktadır. Bizler bu derece dikkat ederken, başkalarının bize bunları yaşatması çok üzücü ve oyundan soğtucu eylemler. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 18.04.2021 12:45 AtakanGuler »

#1 - 18.04.2021 14:11
Şahitliğimi onaylıyorum. Ancak kişi emote verdi.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.04.2021 14:15 darkangel07 »

#2 - 18.04.2021 15:55
Öncelikle selamlar, amacım kesinlikle rol baltalamak veya şahısın oyun zevkini bozmak değildi. Öncelikle bunu yaptıysam özür diliyorum.
İkincisi tüm içtenliğim ile söylüyorum, bölgenin G.B alan olduğunu bilmiyordum bana IC olarak kız arkadaşım beni öpen, bebeğim diyen şahıs burada dedi,
bende bölgeye intikal ettim. Bölgenin Malibu binası olduğunu cidden bilmiyordum bir kere bile şirkete girmedim hiç bir bilgim yoktu cidden bilgim olsaydı böyle bir ihlal yapmazdım. Emote vermeden brawl atma konusuna gelirsek emote'umu attım.
Ben şahıstan özür diliyorum, bölgenin G.B alan olduğunu bilmiyordum eğer kişi kabul eder ise özrümü şikayet kaldırılsın çünkü gerek olduğunu düşünmüyorum benim bir ark niyetim yok burada. İyi günler dilerim <3

#3 - 18.04.2021 18:19
Verdiğiniz emote benim Chatlog'uma düşmemiştir. Bu yüzden şikayet açılmıştır. Konu ile ilgili şahitliğimi yapan şahsın, emote verdiği ile ilgili SS incelenmiş, tarafımca uygun görüldüğü için şikayetin kaldırılması taraftarı olduğumu belirtmek isterim. Herkesin ilgisine teşekkür eder, iyi roller dilerim. :)

#4 - 18.04.2021 23:39
K&A