Konu: Caine Phallips, Rashaan Meodaws. Yetersiz rol bilgisi, ihlal zinciri.  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 17:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaan Meodaws @xOOx Caine Phallips @hollycrap

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eddie @kedireiz Santa Brooks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear rp, spawn kill, izinsiz aşağılayıcı rol, RK, hatalı emote kullanımı, yazım kuralları, MG. Yetersiz rol bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Freestyle rolünde 12 yaşında rolü çocuk rolü yapan Eddie karakterini darp ediyorlar, ardından biz de savunuyoruz ve Caine'yi  düşürüyoruz, düşürdükten sonra bize "annenizi sikeyim" gibi bir kelime kullanıyor. 10 dakika sonrasından Eddie sokağa doğru gelmeye başlıyor, Caine karakteri RK'Lı olmasına rağmen gelip Eddie'yi tekrardan bayıltıyorlar. Yüzüne tükürüyorlar, saçma saçma emoteler vererek insanın karşılamayacağı birşeyi karşılıyormuş gibi rol yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Eddie'nin yaralıya düştüğü ve Caine'nin yaralıya düştüğü fotoğraf. Ayrıca yazım kurallarının ve fear rp yapılmadığının fotoğrafı:
Caine'nin RK yaptığı, MG yaptığı ve izin gerektiren rolü izinsiz yaptığı. Rashaanın hatalı emote kullanım  "/me 14 yaşında Caine'nin yanında takılıyor".
 Spawn kill yaptıklarının videosu:

Ek açıklamalar(varsa): Az ceza verilip rol öğretilmesini istiyorum, iyi forumlar  O:-)

#1 - 17.04.2021 17:44
Ssvunma yapacak bir durum yok. Santa Brooks diye eklediğiniz kişi Brystal içerisinde rol yapıyoe ve aynı birliğin üyesiyiz. Karakterim yönetici tarafından canlandırıldı çünkü o rol esnasında silah ateşlendi, silah ateşleyen ve yeterli rol bilgisine sahip olan kişiler de birliğinizden ve o rolde yetkili tarafından ooc hapse gönderildiler. Karşı tarafın hiçbir ihlal yöneltmesini kabul etmiyorum, savunma gerektiren bir konu olursa ve beni yönetici mentionlarsa memnun kalırım. O sürdürdüğünüz rol baştan aşağıya videolandı. Oyun içerisinde o şekilde yazma sebebim klavyenin azizliği, geçmiş iletilerime bakılırsa yazım hatası yapacak birisi olmadığım gözler önüne serilir. -mobil

#2 - 17.04.2021 21:18
Ek bir şey olursa yönetici etiket atsın, arkadaşımın yaptığı açıklama yeterli diye düşünüyorum.

#3 - 17.04.2021 21:57
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Caine, motelin ortasında yaralıyken yönetici tarafından canlandırıldı, bilgimiz var. Rashaan Meodaws karakteri hatalı emote kullanımından ceza alacak.