Konu: 20.04.2021 Marcus Caesar - Retarded RP  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2021 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus Caesar @Merthetrouble

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20 Nisan 2021, 23:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarded RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim ile Commerce'de yürüyordum, karşıdan karşıya geçerken kasıtlı/kasıtsız tam bilmiyorum bana çarptı. Ben hemen rolü gerçekleştirmek amacıyla /fall komutunu kullanıp kendimi yere attım, fakat kendisi SS'de görülen rolü uyguladı, basıp gitti. Sunucuya yeni başladım, bu rol açıkcası ekşi bir tat bıraktı. Hiçbir sebebi yokken küfür etti. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Daha sonrasında tekrar yanıma gelip, İyi misin diye sordu. Hiçbir karakter gelişimi yok, hiçbir duygu yok gibi "Doktoru ararsın." diyip yine gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.04.2021 21:30
Selam. Karakterim yolda aceleyle, hızlı bir biçimde gidiyor. Yolun ortasında size çarpıyor, yere düşüyorsunuz. Sonrasında yetişmeye çalıştığı yere gitmekle size yardım etmek arasında bir tercih kalıyor karakterim için.

Idlewood'da köşe trafiği yöneten bir karakter canlandırıyorum. 15-16 yaşında çocukların ellerine uyuşturucu tutuşturup sokakta sattıran bir karakter. Bu yüzden size araba çarpıp olası bir kemik kırığınız ile fazla bir duygusal bağı yok.

Olaya geldiğimizde, gecikmeye yol açtığınız için anlık sinirle küfür ediyor. Sonrasında araçtan inip size baktığında hastaneyi arayabilecek durumda olduğunuza kanaat getirip hiç uğraşmadan bırakıyor.

Karakterler acımasız, duygusuz, katil olabilir. Bunlar olmadan da, sırf doktor/polis geldiğinde olası bir cezadan kaçmak için de trafik kazası sonrası kaçabilir. Böyle olaylarda "Hiçbir karakter gelişimi yok" tarzında bilmediğiniz konu hakkında yorumlar savurmak yerine PM üzerinden sebep sorabilirsiniz.

Kısacası, bir Retarted-RP bulunmuyor. Kafanızdaki soru işaretleri gitmiştir diye tahmin ediyorum. İyi ve keyifli forumlar, sunucuya hoş geldiniz.  :sampanya:

#2 - 21.04.2021 23:00
Sebep ve sonuç ilişkisine dayatılamayan tüm roller Retarded RP kapsamına girer, burada karakterinizin küfür etmesinin hiçbir sebebi yok ve bir sonuca bağlandırılamıyor. Sunucuya hoş buldum, teşekkür ederim. Yönetici kararını bekleyelim.

#3 - 22.04.2021 09:04
Yukarıda yazdıklarımı okumuyorsun sanırım, pekala. Karar bekleyelim.

#4 - 22.04.2021 16:17
Acıya duyarsız, hitman rolleri sunucu genelinde  yasaklanmış durumda. Bu tip rolleri gerçekleştiremezsiniz. Her ne kadar illegal karakter yönetiyor olsanız dahi oluşum kurallarında da yazdığı gibi sivillere karşı daha dikkatli olmanız gerekmekte. Bir kişiye çarptınız diye aşırı agresif role girip rolsel olarak ona bağırarak küfür etmeniz, yaralı durumda olan birisine "he tamam, sen halledersin" tarzında ithamlarda bulunmanız kabul edilemez bir durum. Ceza alacaksınız.