Selam. Karakterim yolda aceleyle, hızlı bir biçimde gidiyor. Yolun ortasında size çarpıyor, yere düşüyorsunuz. Sonrasında yetişmeye çalıştığı yere gitmekle size yardım etmek arasında bir tercih kalıyor karakterim için.
Idlewood'da köşe trafiği yöneten bir karakter canlandırıyorum. 15-16 yaşında çocukların ellerine uyuşturucu tutuşturup sokakta sattıran bir karakter. Bu yüzden size araba çarpıp olası bir kemik kırığınız ile fazla bir duygusal bağı yok.
Olaya geldiğimizde, gecikmeye yol açtığınız için anlık sinirle küfür ediyor. Sonrasında araçtan inip size baktığında hastaneyi arayabilecek durumda olduğunuza kanaat getirip hiç uğraşmadan bırakıyor.
Karakterler acımasız, duygusuz, katil olabilir. Bunlar olmadan da, sırf doktor/polis geldiğinde olası bir cezadan kaçmak için de trafik kazası sonrası kaçabilir. Böyle olaylarda "Hiçbir karakter gelişimi yok" tarzında bilmediğiniz konu hakkında yorumlar savurmak yerine PM üzerinden sebep sorabilirsiniz.
Kısacası, bir Retarted-RP bulunmuyor. Kafanızdaki soru işaretleri gitmiştir diye tahmin ediyorum. İyi ve keyifli forumlar, sunucuya hoş geldiniz.