Konu: Makoto Natsumi - G.B.I, Emote'suz araç çalma, Non-RP  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 17.04.2021 00:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Makoto Natsumi @Other_Richards

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riley Witcher

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/04/2021 00:18

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, ben oyundan çıkış yapmıştım, relog atmam gerekiyordu. Ben relog atarken kişi şu aracı çalsam ne güzel olur gibisinden cümleler kurmuş tabi ben o ara /q atıyordum. Aracımın yanında /q atıyordum yani aracın sahibini ve aracın sahibinin erkek arkadaşını göre göre bu cümleleri kurması ve güvenli bölgede aracı emote'suz çalması + olarak güvenli bölgede şunu çalsam mı gibisinden edilen laflar, ve sonrasında yanımıza dalga geçer gibi "sizinle bir anlaşma yapalım yok şöyle yapın böyle olsun"  gibi cümleleri rol'de kafamda pek oturtamıyorum. Çünkü böyle rahat olmak için psikolojik hasta olmak lazım fakat böyle roller bildiğimiz üzere yasaklı. Bundan dolayı Non-RP'den yani saçma rolden'de şikayeti uygun gördüm. Güvenli bölge ihlalini ve emote'suz araç çalmayı açıklamama pek gerek yok diye düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 17.04.2021 01:00
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişinin bana PM'den ağlama gibi cümleler kurum sonrasında ":D" işareti ile karşılık vermesi bu olaykan keyif aldığını anlatmaktadır fakat anlamıyor ki bizim keyfimizi kaçıyorum. Bahsi geçen üç kuraldan ceza alınmasını talep etmekteyim.

#2 - 22.04.2021 19:16
Güvenli bölge olarak geçmiyor orası, sorun yok. Kanıtlar yeterli değil, sadece Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.