Pakrad arkadaşımızın 1 lvl kas gücü ile dene vermeden kolumdan tutuyor, çünkü KASPAROV. Sonra ben rolüme yine uyuyorum,
Bu da benim kas gücüm ve dayanıklılığım, ondan kat kat fazla, orada dene yapmadan bir şey yapmıyorum, kolumu ondan geri çekiyorum, /dene veriyorum ve başarılı oluyorum, tutamadığı için kinlenmiş arkadaşımız galiba. Ayrıca ben orada Esc basmıyorum, bunu kanıtlayamaz, SS de sadece aracın solundayım, yalan konuşuyorsun. Gelip bana çarpmaya çalışıyorsun. Çarpamayıp köprüden uçuyorsun, OOC kinleniyorsun, gidip beni Truckerde bekleyip beni gasp etmeye çalışıyor. Non-Rp diyorsun, ben sadece truckerde yolumda gidiyorum, full sen bana çarpıyorsun. Aracını kendin bozuyorsun usta şoför. Senin ile OOC ticaret yapmadım, sana gel para atayım bana IC para ver, gel OOC para vereyim oyundan araba at demedim. Kaç yıldır bu sunucudasın, Discord SS'leri geçersizdir, eğerki Ticarettende bir ceza hak ediyorsam, hesabımın askıya alınmasını ve gözetim altına alınmasını talep ediyorum. Bu sunucuda çok emeklerim var, oldukça para yatırdım, yeni karakterime geçince zaten kimse ile bir sıkıntım yok, gerçekten emeklerimin boşuna olmasını ve ban yemek istemem. Pakrad arkadaşımız ile bir sorunumda yok, fakat Donovan'dan bir önceki kız karakterimi kendisi CK etmişti, OOC bir sohbetten dolayı. Bu yüzden banlanmak istemiyorum