Konu: CYBERPUNK 2077  (Okunma sayısı 647 defa)

#20 - 14.08.2023 23:04
sevmem etmem
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 17.08.2023 20:56
Oyunun konusunu benim açmış olmam çok hoşuma gitti, bir zamanlar hayatta oynayamam dediğim oyunu hem ps4 hem ps5 üzerinde bitirdim. Biraz süre geçtikten sonra aldığım ve oynadığım için pek bug sıkıntısı çekmedim, 4 versiyonunda kaplamalar geç yüklendiği için bazen çok sinir bozucu olabiliyordu ama pek dert etmedim açıkcası. PS5 versiyonunu ise bayılarak tekrar oynadım. Karakterlerin farklılıklarının çok etki etmemesi beni kırmış olsa da yine de oturduğumda oynamaktan çok keyif aldığım bir oyun oldu. Ek paketi için gün sayıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 01.09.2023 15:41
Oyunu herhangi bir ek iş yapmadan sadece ana hikaye odaklı giderek bitirdim. Fazla spoiler vermek istemiyorum fakat yaklaşık 6 tane daha son var ve bunlara erişmek istiyorsanız bazı yan görevleri de yapmak durumundasınız. Oyun size ek işleri yapmanız yönünde bir rehberlikte yapmadığı için ana hikayenin içinde kaybolmayın ve önemli karakterlerin yan görevlerini de yapmayı ihmal etmeyin. Benim gibi sadece ana hikaye odaklı giderseniz oyun yaklaşık 18 saatte bitiyor ve yavan bir final ile karşılaşıyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 11.11.2023 20:35
Oyunun konusunu benim açmış olmam çok hoşuma gitti, bir zamanlar hayatta oynayamam dediğim oyunu hem ps4 hem ps5 üzerinde bitirdim. Biraz süre geçtikten sonra aldığım ve oynadığım için pek bug sıkıntısı çekmedim, 4 versiyonunda kaplamalar geç yüklendiği için bazen çok sinir bozucu olabiliyordu ama pek dert etmedim açıkcası. PS5 versiyonunu ise bayılarak tekrar oynadım. Karakterlerin farklılıklarının çok etki etmemesi beni kırmış olsa da yine de oturduğumda oynamaktan çok keyif aldığım bir oyun oldu. Ek paketi için gün sayıyorum.

Ek paket için tekrar başladım, yeni update'e bayıldım. Sanırım cyberpunk fanboyuyum çünkü kimsenin beğenmediği şeyler çok hoşuma gidiyor. Yeni yetenek sistemi, silahları detaylandırmaları ve drive by atabilmek harika olmuş gerçekten aşırı keyif katıyor. Yeni save açıp 10 saat bir daha oynadık, tüm yan görevleri de yapıyorum hala öyle bir çekti ki beni içine. Bu sefer çoğunlukla hack/gizlilik üstüne gidiyorum ve oyunun gizliliğe de bu kadar imkan tanımış olmasına şaşırıp kaldım. Sadece kılıçla, taramalıyla adam taramak bir yana ağgezer gibi takılmak da çok keyifli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok