Konu: [30.04.2021] Aktif rolde /q, MIXING  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2021 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Harris ( @Arnold ) , Kashew Crawford ( @kozlov ), Carmelo Quanzy ( @Camron_Mark  ), Jizzy Collins ( @babaking12   )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: --

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2021, 00:04 - 00:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Commerce bölgesinde afk idim. Oyuna döndüm ve yerde silahlı bir şekilde yatan bir karakter gördüm. İlk ss'te de görebileceğiniz üzere zaten Ronald Connacher karakteri bölgeyi arıyor. Bir çatışma dönmüş olduğu kesin fakat çatışmayı görmedim. (1. spoiler)

Ben yerde yatan karakteri görünce bir anda oyundan ayrıldı. Oyundan ayrıldığı yere indim ve beklemeye başladım. Daha sonra dostumuz tekrar oyuna girdi ve beni görünce oyundan ayrıldı. Belki de arkadaşlarının gelmediğini görünce oyundan ayrıldı. (2. spoiler)

Bu olaylar gerçekleşirken bir yetkili de tanık olsun diye rapor attım. Daha sonra bölgeye Jizzy Collins ve Carmelo Quanzy karakterleri geldi ve hemen ardından Kashew Crawford karakteri de oyuna giriş yaptı. Aralarındaki silah alışverişini gerçekleştirdiler. (3. spoiler)

Akabinde Arthur Harris karakteri de oyuna giriş yaptı. Carmelo Quanzy karakteriyle silah alışverişini gerçekleştirdi (4. spoiler). Daha sonra da sistemsel yaralıdan çıkıp bölgeden uzaklaştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 30.04.2021 00:42 choppertalk »

#1 - 30.04.2021 02:28
Buga girdim fakat bu arkadaşın bana şikayet açabileceğini düşünmediğim için ssini almadım.Ve sonra oyuna girdim.

#2 - 30.04.2021 02:29
Olayda aktif bir rol bulunmuyor, kişilerin ssleride geçersiz burada sadece elimdeki silahı alıyor. Mix ile alakalı bir olay yok kişi zaten yanımdaydı, bu şikayet eden kişi zaten olayda afk chatteki msjları görüp rolden q diyerek şikayet açıyor burada yani kişiyle rolde bulunmuyoruz burada mix ile ilgili bir şey yok kişi zaten yanımdaydı ne alaka loglardan bakılabilir neden rolde /Q atalım bir rol olsa loglardan bakilabilir.

#3 - 30.04.2021 02:36
Kişide yan hesaptan girip bir yerde afk bırakıp koz almaya çalışıyor. Burada ortada rol yokken kişinin attığı ss bile yok chatteliklere bu şikayeti sorgulayamazsın. Olay burada kişinin afk kalıp sonrada chatteki yazıları görüp bir kanıtı olmadan şikayet açmasıdır. Burada yani aktif bir rol bulunmuyor, kişiler yanımdaydı Mix ile ilgili zaten bir şey yok kişinin attığı hiç bir ss yok zaten, ooc chatten görünerek bize şikayet açıyor kişide zaten 1lwl

#4 - 30.04.2021 04:28
Olayda aktif bir rol bulunmuyor, kişilerin ssleride geçersiz burada sadece elimdeki silahı alıyor. Mix ile alakalı bir olay yok kişi zaten yanımdaydı, bu şikayet eden kişi zaten olayda afk chatteki msjları görüp rolden q diyerek şikayet açıyor burada yani kişiyle rolde bulunmuyoruz burada mix ile ilgili bir şey yok kişi zaten yanımdaydı ne alaka loglardan bakılabilir neden rolde /Q atalım bir rol olsa loglardan bakilabilir.

Sürekli Roleplay kuralını tekrar okumanızı öneririm. Benimle role girmemiş olmamanız, şehirde sürekli devriye gezen polislerle role girmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Olayın komple videosu bende bulunuyor. Oyuna girip kontrol edip tekrar çıkıyorsunuz.  Diğer iki kişi geldiğinde tekrar oyuna girip silah alışverişini yapıyorsunuz. Silahı alan kişiler bölgeden gidiyor. Bu sefer de oyundan çıkmıyorsunuz ki en başından beri olması gereken bu.

Kişide yan hesaptan girip bir yerde afk bırakıp koz almaya çalışıyor. Burada ortada rol yokken kişinin attığı ss bile yok chatteliklere bu şikayeti sorgulayamazsın. Olay burada kişinin afk kalıp sonrada chatteki yazıları görüp bir kanıtı olmadan şikayet açmasıdır. Burada yani aktif bir rol bulunmuyor, kişiler yanımdaydı Mix ile ilgili zaten bir şey yok kişinin attığı hiç bir ss yok zaten, ooc chatten görünerek bize şikayet açıyor kişide zaten 1lwl

Yan hesap? Eğer Multiaccount olduğumu düşünüyorsanız bunun hakkında bildiri yapabilirsiniz. Yukarıda da yazdığım gibi Sürekli Roleplay bulunuyor. Ortada rol yokken diye bir şey yok ne yazık ki. 1. spoiler'da da görülüyor zaten, Ronald Connacher karakteri bölgede yaralı bir adam arıyor. Oyuna gir/çık yapmış olmasanız Connacher karakteri sizi çoktan görmüş ve bulmuş olurdu değil mi? Bu da aktif rolde /q anlamına geliyor.

Benim olayla bir alakam olmaması, yapılan bir ihlali rapor etmeyeceğim anlamına gelmiyor maalesef. Ayrıca 1 seviye olmam da şikayet açamayacağım anlamına gelmez. Oyuna ve roleplay'e dün başlamadım.

Konuyu karşılıklı atışmaya çevirmemek ve yetkililerin de işini zorlaştırmamak adına tarafımca bir yazı daha yazmayacağım. Değerli vakitlerini ayırıp savunma yaptıkları için teşekkür ediyorum.

#5 - 01.05.2021 18:09
Olayda bir rol dönmediği için bu kadar neden hala israrla şikayette bulunuyorsun, anlamış değilim kişiler yanımda bir kanıtın yok bir ss in yok sadece logdan bahsediyorsun, etrafda Hey diye bir rol bile yokken bu şikayeti oluşturman biraz saçma değil mi?????

#6 - 04.05.2021 16:11
Şikayet artık sonuçlana bilir mi? Kaç gün olduda. İyi forumlar tekrardan..

#7 - 09.05.2021 18:09
Aktif rolde /q olayına gelecek olursak her şey 5 dakika içerisinde gerçekleştiriyor. Bunda bir sorun yok fakat sürekli oyundan çık gir yapsanız dahi eğer 5 dakikayı geçerse ve siz 5 dakika içerisinde role girmezseniz ceza alırsınız. Kanıtları incelediğimiz zaman kişilerin o bölgede olmadığı aşikâr. Dört karakterde mixing sebebi ile ceza alacak.