Konu: [16.04.2021 - Salva Carlos]Fear-RP  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2021 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salva_Carlos @AMCA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Feliciano_Esposito @MadeONEday

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2021  20:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgesinde kavga oldu, Salva Carlos yaralı hale geldi. Yaralı olmasına rağmen korkusuzca konuşabiliyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.04.2021 21:12
Fear rp gerçekleştirmemi gerektirecek bir baskı bulunmuyor, ıc olarak sadece bir kavga, dövüş herzaman olabilecek birşey. Aramızda düşmanlıkta bulunmadığı için kavga sonrası IC olarak sitemimi belirttim. Beni öldüreceklerinide, öldürebileceklerinide belirtmediler. Karakterime bu şekilde yön veriyorum, aramızda ciddi anlamda bir olay olmuş olsa zaten ck ederlerdi. Sesimi çıkartmazdım. Fakat kişilerle aramda hiçbirşey yok.
Sha-Boi denen kişi IC olarak tanıdığım, ayrıca kişilerin mekanına ara sıra gidip takılırım IC olarak tanıdıklarım mevcut.
Fakat bu arkadaşlar macera aramak için Attığım SS'lerde görüleceği üzere durduk yere agresif rol gerçekleştirerek fear:rp uygulamama rağmen saldırıyorlar.
Ben Fear rp ihlali yapmadığım halde normal konuşuyorum, kişinin o birlikten olup olmadığını bile IC olarak bilmem mümkün değil.
Bir birlik üyesi değilim, kendi çapımda rol yapıyorum.
Kişiler sebepsizce bana git dediler, açıklama yaparken zorlamadan dinlemeden macera aradıkları için saldırdılar.
Büyütülecek birşey olduğunu sanmıyorum tam tersi bütün rol zevkimi mafettiler. Şu sunucuya ara sıra giriyorum rol yapmak için ama böyleleri denk geliyor.

#2 - 16.04.2021 21:15
Görüleceği üzere gayet normal konuşmama rağmen rol yapıyorum, bana laf atma diyerek hood'un sağlamış olduğu yetkiyi suistimal etmektedir.
Sırf orada saldırgan roller sergileyebilmek için yer arayıp, en ufak bir şeyde saldırmaktadır. Kendi birliğinin ıc olarak önemli isimlerinden tanıdıklarım olduğunu söylüyorum, ve gerçektende onların birliğinden Vito isimli oyuncunun tezgahında kahve içiyorum. Anında saldırdılar neye uğradığımı şaşırdım.
İhlalci taraf onlar.
 Ayrıca rol sonrası kaçarken peşime takıldılar, oradan tekrar geçmek zorunda kaldım ve ateş ettiler silahla.
Herşeyi yaptılar şimdide şikayet açtılar. 15 20 kişilik dışarıdan bir ekibimle sunucuya başlamayı düşünüyoruz, dolayısıyla ara sıra girip rol yapıyorum tecrübe edip deneyimliyorum hangi konsep açabiliriz diye. Ama bu insanlar beni bezdirdi
https://klasresim.com/i/SQuqc

#3 - 16.04.2021 21:20
Dostum bende ordaydım, sen kendin bayıldıktan sonra rklısın araba sürüyorsun giderken küfür edip gidiyorsun ss alsaydım atardım, sonra kendin giderken tekrardan geliyorsun arabayla ezip tekrardan kaçıyorsun, tekrardan bidaha geçiyorsun bu sefer senin peşine düşüyorlar.

#4 - 16.04.2021 21:53
Merhabalar, bu rolde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Kişi bana agresif davranıyor. Karşı tarafdan kişi sayımız yüksek + olarak onaylı hooddayız. Savunma gereksinimi duymuyorum.

İyi roller, iyi forumlar dilerim.

#5 - 17.04.2021 01:28
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Onaylı hood bölgesinde korkusuzca dolaşamazsınız, bunun sonucunda da agresif davranmışsınız ve yaralıya düşürülmüşsünüz. Daha çok Fear RP yapmak yerine küfürler savurmuşsunuz, hoş bir durum değil. Ceza alacaksınız.