Fear rp gerçekleştirmemi gerektirecek bir baskı bulunmuyor, ıc olarak sadece bir kavga, dövüş herzaman olabilecek birşey. Aramızda düşmanlıkta bulunmadığı için kavga sonrası IC olarak sitemimi belirttim. Beni öldüreceklerinide, öldürebileceklerinide belirtmediler. Karakterime bu şekilde yön veriyorum, aramızda ciddi anlamda bir olay olmuş olsa zaten ck ederlerdi. Sesimi çıkartmazdım. Fakat kişilerle aramda hiçbirşey yok.
Sha-Boi denen kişi IC olarak tanıdığım, ayrıca kişilerin mekanına ara sıra gidip takılırım IC olarak tanıdıklarım mevcut.
Fakat bu arkadaşlar macera aramak için Attığım SS'lerde görüleceği üzere durduk yere agresif rol gerçekleştirerek fear:rp uygulamama rağmen saldırıyorlar.
Ben Fear rp ihlali yapmadığım halde normal konuşuyorum, kişinin o birlikten olup olmadığını bile IC olarak bilmem mümkün değil.
Bir birlik üyesi değilim, kendi çapımda rol yapıyorum.
Kişiler sebepsizce bana git dediler, açıklama yaparken zorlamadan dinlemeden macera aradıkları için saldırdılar.
Büyütülecek birşey olduğunu sanmıyorum tam tersi bütün rol zevkimi mafettiler. Şu sunucuya ara sıra giriyorum rol yapmak için ama böyleleri denk geliyor.