Konu: Lena_Fischer @Fischer  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 16.04.2021 11:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lena_Fischer @Fischer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @diabloishere

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Andreas ile takılıyorduk. Birden arkadaş geldi ve hiçbir şekilde rol yapmadan aşık oldum falan dedi. Sonrasında ise "Amını yalayama şansım var mı?" gibi saçma şeyler söyledi. Ve bunları yaparken, hiçbir şekilde izin almadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ile PM yoluyla uzlaşmayı denemedim. Çünkü ne diyeceğimi pek çözemedim, şikâyete başvurdum.

#1 - 16.04.2021 14:16
Şahitliğimini onaylıyorum.

#2 - 16.04.2021 16:04
kanıtınız yok. Şahit zaten arkadaşınız. Sizi onaylaması çok çok doğal. Buraya resimli şekilde kanıt sunmanız gerekiyor

#3 - 16.04.2021 16:28
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Bu tip roller Vice Roleplay bünyesinde kabul edilebilir roller düzeyinde yer almıyor. Bu konuda uyarı vermiyoruz, direkt olarak cezalandırılacaksınız.