Konu: 06.04.2021 | Vitale Francesco - TP kullanımı  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2021 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vitale Francesco @cebenay7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frederick Houston @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi kovalıyorduk, araçtan indiği anda bir anda evin çatısına TP oldu, videoda görülecektir. Eğer yapmadığına dair bir ekran görüntüsü veya video kaydı var ise savunmasında belirtebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.04.2021 09:36
Öncelikle selamlar arkadaşa teşekkür ederim böyle bir şikayet açtığı için, ben olsam bende açardım. Videoda görüldüğü üzere araçtan inerken duvara yapışık oluyor benim kapı tarafım, sizde önce oraya atmış gözüküyor ama bende direk yola attı ben koşarak çatıya tırmandım. Eğer ki hileyi görecek bir sisteminiz varsa lütfen uygulayın, kendimden eminim hile kullanmıyorum  :vice:

#2 - 07.04.2021 16:31
00:18'e bakın, bir de 00:19 bu saniyeler arasında aracın arkasında iken bir anda yolun tam ortasında gözüküyorsunuz. Bunun bug olma ihtimali de var tabii ki. Fakat ben yine de emin olmak adına böyle bir şikayet oluşturdum. Elinizde kullanmadığınıza dair ekran görüntüsü veya bir video kaydı yok mu? ((olay anına dair))

#3 - 07.04.2021 18:11
Dediğim gibi beni yolun ortasına attı, kontrol edilebilirim hile kullanmıyorum, ben bu oyuna para yatırdım hile kullanırsam yasaklanacağımı biliyorum paramın boşa gitmesini istemem. Olaya dair ekran görüntüsü veya videosu almadım. Bakılabiliyorsa bakılsın hile kullanmadığımın arkasındayım. :vice:

#4 - 14.04.2021 23:00

#5 - 14.04.2021 23:50
Bu bir SA:MP bug'ı, görüntüye baktığımız zaman böyle bir bugın olamayacağı görülüyor lakin buna birkaç kez daha şahit olmuş durumdayız. Böyle bir bug durumu doğru, kişi hile değil bu kapsamda yasaklama işlemi yok.