Konu: [11.04.2021 - William Maxwell] Emote'suz işlem  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2021 14:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Maxwell - @Batyouone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2021 - 14:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emote'suz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolumda ilerlerken ters şeritten üzerime doğru geldiler. Ve bunu birkaç defa yaptılar. Yanlarına gidip ''piç'' gibi küfürler ettim. William karakteri emote kullanmadan saldırmaya başladı. Normalde bu tarz şeyleri şikayet açmaktansa anlayışla karşılamayı tercih ederim. Fakat arkadaşa PM yoluyla yaptığının yanlış olduğundan bahsettim, o ise ''kanıtın varsa şikayet aç'' dediği için şikayet açıyorum. Üstelik alaycı bir tavırla konuştu. Ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi, kişinin konuşma tavrına bakıldığında neden açtığım anlaşılıyordur zaten.

#1 - 11.04.2021 14:48
William Maxwell olarak savunmam şu şekilde;
Birincisi arkadaş yolda peşimize takılıyor yarım saat boyunca videoyu tam bile atmamış kaldı ki alaycı bir tavrım da yok gelip hem ihlal yapıcaksın hem de konu açıcaksın  :), videonun öncesinde aynı şekilde benim aracıma vuruyor polis arabasının karşısında hem de polis aracı hız ihlalinden bir araca ceza keserken. Ayrıca tanımadığı birisiyim araç hasarlarını görebiliyorsanız kontrol edebilirsiniz videodan kesitler atmış. Videonun tam halinin yüklenmesini talep ediyorum. Oyuncunun yaptığı ihlaller arasında Emotesiz işlem ve Retarted RP bulunmakta. Videoyu atmadığı takdirde işlem yapılmamasını rica ve talep ediyorum Madem bu olayın geçmişi de var olayın tamamını atması gerekiyor.

Arkadaş sanırım forumda konu kasmaya çalışıyor ::)
İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.04.2021 14:57 Batyouone »

#2 - 11.04.2021 15:26
Tavrın hiç ama hiç hoş değil. Eminim ki yetkililer bunu da göz önünde bulunduracaklardır. Attığım kanıtlarda yaptığın ihlal açıkça belli oluyor. Neden youtube'a video yükleyerek zaman harcayayım ki? Eğer benim hakkımda bir şikayetin varsa şikayet oluşturmalısın. Konumuza dönelim, geçerli bir savunman yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz.

Birincisi arkadaş yolda peşimize takılıyor yarım saat boyunca videoyu tam bile atmamış kaldı ki alaycı bir tavrım da yok gelip hem ihlal yapıcaksın hem de konu açıcaksın  :), videonun öncesinde aynı şekilde benim aracıma vuruyor polis arabasının karşısında hem de polis aracı hız ihlalinden bir araca ceza keserken. Ayrıca tanımadığı birisiyim araç hasarlarını görebiliyorsanız kontrol edebilirsiniz videodan kesitler atmış. Videonun tam halinin yüklenmesini talep ediyorum. Oyuncunun yaptığı ihlaller arasında Emotesiz işlem ve Retarted RP bulunmakta. Videoyu atmadığı takdirde işlem yapılmamasını rica ve talep ediyorum Madem bu olayın geçmişi de var olayın tamamını atması gerekiyor.

İyi forumlar.

#3 - 11.04.2021 15:30
Tavrın hiç ama hiç hoş değil. Eminim ki yetkililer bunu da göz önünde bulunduracaklardır. Attığım kanıtlarda yaptığın ihlal açıkça belli oluyor. Neden youtube'a video yükleyerek zaman harcayayım ki? Eğer benim hakkımda bir şikayetin varsa şikayet oluşturmalısın. Konumuza dönelim, geçerli bir savunman yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz.

İyi forumlar.

Geçerli savunmamı üstte belirtmişim eğer bir olay yüzünden şikayet açıcaksan doğru düzgün aç. O zaman birisi rol yaparken üstte verdiği emote'u kapatalım biz de şikayet açalım. Nasıl olsa fotoğrafta o şekilde. Kaldı ki cheat engine tarzı yazılımlar ile chat bile düzenlenebiliyor kim nereden anlasın? Bir şikayet açtıysan arkadasında dur.

#4 - 11.04.2021 15:47
Umarım tavrın konusunda da ceza alırsın. Yolladığın iki iletiyi savunma olarak görmüyorum ben, yetkililer ne der bilmiyorum. Yetkililer loglara bakabilirler, yolladığım görüntülere inanmıyorsan. Yetkililer loglara baktığında senin tarafından verilmiş bir emote görmezlerse YÖNETİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞMAK kapsamında da ceza almanı istiyorum. Benim tarafımdan daha cevap gelmeyecek. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#5 - 11.04.2021 16:01
Umarım tavrın konusunda da ceza alırsın. Yolladığın iki iletiyi savunma olarak görmüyorum ben, yetkililer ne der bilmiyorum. Yetkililer loglara bakabilirler, yolladığım görüntülere inanmıyorsan. Yetkililer loglara baktığında senin tarafından verilmiş bir emote görmezlerse YÖNETİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞMAK kapsamında da ceza almanı istiyorum. Benim tarafımdan daha cevap gelmeyecek. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Aynen yönetimi kandırmaktan da ceza alayım, mutfağı da balkona katalım mı dostum? Sırf şikayet açmak için açmışsın umarım dediğin gibi yetkililer bunu da görür savunmam yukarıdaki gibi konuyu meşgul etmezsen sevinirim.

#6 - 11.04.2021 16:29
Sen nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun? Sadece bu da değil, birden fazla şikayet açılmış sana. Balkonu mutfağa katalım falan? Senin gibi insanların burada barınması beni üzüyor açıkçası. Belli ki saygı ve terbiye eksikliğin var. İnsanların tadını kaçırmaktan başka bir şeye yaramadığını düşünüyorum. Toksik davranışların sinir bozuyor. Savunma yapmayacaksan ileti göndermenin anlamı yok, inceleme süresi artmasın.

#7 - 11.04.2021 17:48
Sen nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun? Sadece bu da değil, birden fazla şikayet açılmış sana. Balkonu mutfağa katalım falan? Senin gibi insanların burada barınması beni üzüyor açıkçası. Belli ki saygı ve terbiye eksikliğin var. İnsanların tadını kaçırmaktan başka bir şeye yaramadığını düşünüyorum. Toksik davranışların sinir bozuyor. Savunma yapmayacaksan ileti göndermenin anlamı yok, inceleme süresi artmasın.

Oyunda da hiç bir şey demeden üslubunu topla dedin uzatmaya devam edecek misin?

#8 - 15.04.2021 15:12
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Her yapacağınız saldırı olayında emote verme zorunluluğunuz var fakat savunurken bu yok. Burada da William karakteri saldırdığı için emote vermemiş, emotesiz işlemden ceza alacaksınız. Ayrıca @Batyouone takındığınız konuşma tarzı uygunsuz, bu yüzden de forumda Ortak Nezaket kapsamında ceza alacaksınız.