Konu: [4.04.2021 - Robert_Kelly] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2021 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Kelly @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Cross @doompankek @southliberty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.04.2021 - 20:30 - 20:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali
İzin verilen roller haricinde (FM Ekibinin üst yönetimiyle iletişime geçerek senaryo/kurgunuzu anlatmalısınız) sorun yaşayan iki illegal birlik üyesi/düşman POLİSE SIĞINMA kuralını ihlal edemez. Yani illegal sorunlarınızı PD yardımıyla çözemezsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saat 20:20 sularından itibaren IC olarak Shabazz karakterim ve birkaç karakter daha rolsel açıdan kendisine yakın olan bir karakterin birkaç kişi tarafından dövüldüğünü öğreniyor ve bir süre bu kişileri aramak ile ilgileniyor. Neredeyse şehrin birçok yerini gezdikten sonra Ocean Bar bölgesinde kişiler ile karşılaşıyoruz ve IC olarak "Güvenli Bölge" sınırları içerisinde kışkırtıcı roller sergiliyorlar fakat herhangi bir müdahalede bulunmuyoruz. Little Italy bölgesine gittiklerinde ise Robert Kelly karakteri daha öncesinden IC sicili olmasına ve illegal bir karakter yönetmesine rağmen VCPD'yi arıyor ve ihbar üzerine bölgeye bir ekip geliyor. IC olarak Ronald Connacher karakteri bölgeye ihbar üzerine geliyor, @southliberty bunu doğrulayacaktır. Kurallarda belirtildiği üzere herhangi bir illegal karakter hiçbir şekilde VCPD'ye sığınamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar, iyi akşamlar dilerim.

#1 - 04.04.2021 21:35
Sadece şunu desem yeterli olur gibi düşünüyorum, İllegal değilim ve o yediğim jail hatalı bunun için ticket bile açtım ve de kaldırılıcağına neredeyse eminim. Ayrıca IC sicilimde yok zaten hatalı jail yediğim belli oluyor, o attığın ss OOC jaile ait IC sicilinde ss ini atabilirsin dostum, ic sicilim yok legalim.

#2 - 04.04.2021 21:45
Sadece şunu desem yeterli olur gibi düşünüyorum, İllegal değilim ve o yediğim jail hatalı bunun için ticket bile açtım ve de kaldırılıcağına neredeyse eminim. Ayrıca IC sicilimde yok zaten hatalı jail yediğim belli oluyor, o attığın ss OOC jaile ait IC sicilinde ss ini atabilirsin dostum, ic sicilim yok legalim.

İyi forumlar.

Sürekli olarak şikayetlerin altına tekrar tekrar yazı yazmayı seven bir kişi değilim, düşeceğim son not olacak sizde cevap vermezseniz çok mutlu olurum. Şikayeti inceleyecek olan yetkilinin kararını beklememiz daha doğru olacaktır. Orada OOC sicilinizde de görüldüğü üzere NON-RP + IC sicil olarak not düşülmüş. Yani IC siciliniz var olarak geçiyor. İyi forumlar, iyi akşamlar.

#3 - 04.04.2021 21:54

Umarım demek istediğimi anlarsınız "Hatalı Jail" İyi forumlar.  :vice:

#4 - 14.04.2021 19:16
Merhaba,

"NonRP Driving, IC hapis" sebebiyle geçmişte OOC ceza yediğiniz gözüküyor. Bu da demek oluyor ki memurlara, sivillere ya da başka türlü bir suç işlediğiniz ve bu suçun devamında yaptığınız OOC hata yüzünden ceza yediğiniz yatıyor. Şu an itibari ve geçmişte yediğiniz şikayetten dolayı illegal bir karakter yönetiyorsunuz. Bu yüzden herhangi birisini polise şikayet edemezsiniz. Polise sığınmadan dolayı ceza alacaksınız.