Bende olay yerindeydim ekleme yapayım arkadaşlar trollinge dair bir ss yok demiş fakat aracı kaçırıp PM yoluyla parasını ver getireyim demek zaten mixinge giriyor ve ayrıca aracı alıp sürekli önümüzde gezdiniz sonra duvara vura vura kullanılamaz hale getirdiniz. Lag girdi diyorsunuz fakat IC yoldan kusura bakma yazıyorsunuz oraya pek anlam veremedim ve ortada trolling olduğunu düşünüyorum.
Son savunmamı ekliyorum:Orada benimle alakalı hiçbir durum yok şahıs Arabayı almış getirmiş atla diyor ne diyim kimden çaldınmı diyim aracın sizin olduğunuzu bilemezdim ve el Corona'da takıldığım için el Corona'da gösteriş turu yaptık.
CAR Jack savunması: Car Jacked sürücü koltuğundaki birini araçtan Emotesiz atmaktır. Richard karakteri ise açık kilitsiz sürücüsü olmayan çalışan Bi araca atlamış ve kaçmış (car Jacked uydurduğunuz birşey kanıtı yok çünkü ortada öyle bir şey yok)

Trolling savunması: Aracı ben sürüyorum nerden bilebilirdim sizin olduğunu??? Bu yüzden rahatça gezdim.
Mix savunması: Adam pmden getir yazıyor IC olarak bulup alması lazım buda Bi mix ve Richard karakterini yöneten kişi orada teklif sunuyor IC de bul para ver al senin yaptığın daha açık bir mix ve daha fazla uğraşmak istemediğimizden getirdim.
Çarpma olayı ise: Zaten ondan önce kaza yapıyorum beyaz siyah duman var sonra oraya son hız gelirken lag giriyor ve duvara çarpıyorum lag olduğunu söylüyoruz ama nede olsa ıc olarak bir şey söylemeliyiz gerçek hayatta lag oldumu diyoruz kusura bakma diyip aracı teslim ediyoruz eğer car Jacke dair kanıtınız varsa bekliyorum
Bu arada şunuda ekleyeyim: Şahısların dükkanın önünden geçtiğimize bile kanıtı yok sadece 2 kere geçtim işyerim ve hoodum orda (önü dediğimizde 1 tanesi tam önü diğeri bizi göremezler bile ıc olarak)
Savunmam bu kadar adminler gerekli iletiyi iki tarafada yapar.