Konu: [12.04.2021- Juan King] Türkçe Terim, Güvenli Bölgede Agresif RP.  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 12.04.2021 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan King @ZeyroX5757

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Misty Fontana @Dhuzumir

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2021 21.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
7.15)Malibu Corporation
-
Türkçe Terim Kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ss'te çok net şekilde bulunduğumuz konum, kullanılan dil ve terim belli oluyor ancak kısaca bahsedeyim. Vice News'te iş yaparken, kendileri ile reklam yapamayacağımızı belirttiğimiz için agresif bir tutum sergilediler. Diğer agresif rollerle alakalı sanırım başka bir şikayet oluşturulmuş o yüzden ben o kısımları burada kullanmadım. Agresif rolleri üzerine, yanımda bulunan Misty karakteri polisi aradı, bunun üzerinde şahıslar hızlıca kaçmaya karar verdi. Giderlerken birkaç bir şey söyledim ve karşılığında ss'te görüldüğü üzere bir cümle sarf edildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/OggR2w

Ek açıklamalar(varsa): Güvenli bölgede takındığı tavırdan dolayı ve Türkçe terim kullanımından ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 13.04.2021 01:59
Kusura bakmayın sw de daha yenıyım  oyuzden daha yabancı role alısamadım ve mta dan geldıgım ıcın daha once boyle sorunlar yasamadım ozur dılerım hayırlı ramazanlar  8)

#2 - 13.04.2021 13:43
Arkadaş hatasının farkında olup, özür dileme erdemini gösterdiği için şikayetimi geri çekiyorum. Konuyu kapatabilirsiniz. İyi forumlar, iyi ramazanlar  :)

#3 - 13.04.2021 19:01
K&A