Konu: [10.04.2021] Donovan Dicaprio Refusing&BMX Bunny  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.04.2021 12:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donovan Dicaprio @Smfdb.nika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cheslav Krasnodar @doguhan1834

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2021 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refusing RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bisiklete biniyor arkasından koşup tackle uyguluorum emote çıkıyor role uymadan sağa sola kaçıyor tekrar bisiklete binip BMX Bunny yaparak kaçabiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.04.2021 13:02
Sistemsel yapamadığın bir şeyi, role dökemessin, bana vurduğunda yere düşmem gerekiyor sistemsel, fakat düşmüyorum bu senin sorunun. Böyle bir şey yok, bi tane yumruk atıyorsun sistemsel, bizimde yumruk attığımız yere yıkılsın o zaman?  Refuse yapmadım, beni düşürümedin sistemsel bende kaçtım, Videonun başlarında araçla üstüme çıktığını da atsaydın keşke.

#2 - 10.04.2021 13:06
Yaptığım ihlal varsa karşı şikayet açabilirsin, itham edemezsin. Her şeyi sistemsel yapacaksak neden roleplay oynuyoruz ve neden /me /do komutları var? Emote veriliyorsa uymak zorundasınız, uymayacaksanız neden belirtmeniz gerekiyor.

#3 - 10.04.2021 13:33
Her verdiğin emoteyi yapamazsın, sen beni düşürme emotesi verdin, düşüremedin  benim sorunum değil.

#4 - 10.04.2021 14:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahıs role uymadı BMX bunny yaparak kaçtı beanbag yememek için. İyi forumlar.

#5 - 10.04.2021 14:50
Her verdiğin emoteyi yapamazsın, sen beni düşürme emotesi verdin, düşüremedin  benim sorunum değil.

O kadar sistemsel düşüremedin diyorsun, o emote otomatik sistem tarafından polislere verilen bir emote. O emoteyi görünce sistem sizi düşürmesi lazım bisiklette olduğunuz için inip düşme rolü yapmanız lazım dı.

#6 - 10.04.2021 15:05
Verdiğin emoteye uymamış olabilirim, ortada bunny yok, memur sayesinde kaçıyorum, önümdeki çitten geçemiyorum, o silahla çiti kırıyor ve geçiyorum.

#7 - 13.04.2021 22:51
Savunmam bitti, lütfen sonuçlansın.

#8 - 14.04.2021 18:38
Merhaba

Atılan kanıtlar tamamen incelendi. Verilen emoteler uymak zorundasınız ki baktığınız zaman atılan videoda 0.2 ve 0.3 saniye aralığını incelediğinizde bisikletten düşüyorsunuz. Hiçbir şey olmayıp etrafta koşmaya başlıyorsunuz, böyle rol yapamazsınız. Emotelere uymalı, buna karşı rol yapmalısınız. Bu yüzden Refuse RP kapsamında cezalandırılacaksınız.