Konu: [10.04.2021 - Kemba Pinnock] NON-RP-GBİ  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 10.04.2021 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kemba Pinnock @Dipsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
7.15)Malibu Corporation

NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ofisim olan Malibu Corporation'un plazasına girdiğimde fotoğraftaki manzarayla karşılaştım, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

(Malibu Plaza'da olduğuna dair kanıt)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.04.2021 20:19
Zaten bir gün falan orada durmuştur en fazla neyse zaten rapor atarak kaldırttım neden pm, discord vs. farklı bir yerden ulaşarak kaldır demeden şikayet açmış anlamadım  :garip:

#2 - 11.04.2021 05:22
Merhaba, incelendi.

Kemba karakteri bugün rapor gönderdi ve raporunu yanıtlayarak sorunu tamamen çözdük, yanlışıkla olan bir şey bu yüzden şikayetlik bir durum yok. Kendisine bununla ilgili uyarı yapıldı, şikayet kapatılmıştır. K&A