Konu: [25.03.2021 - Raphael Flores, Rick Wu] DOLANDIRICILIK K.İ.  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2021 13:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raphael Flores, Rick Wu - @UnRavange @Caillaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.12.2020 - 18:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21 Aralık 2020 tarihinde Rick_Wu ve Raphael_Flores adlı karakterler ile satış rolü gerçekleştiriyorduk, ev satışı. Evi ortak alacaklardı ve Raphael Flores gerekli parayı ödedi fakat Rick Wu ödemedi. 21.12.2020 tarihinde bir şikayet açmıştım ve Rick_Wu karakteri aktif olamadığı için şikayet arşive atılmıştı. Son günlerde Rick_Wu tekrardan aktif oldu ve hâlâ parasını ödemedi, ben de şikayet açma gereksiniminde bulundum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 21.12.2020 tarihinde açtığım şikayet linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=96609.0

#1 - 25.03.2021 15:48
Selamlar, olayın üstünden 4-5 kez NC attım ve bana Discord'dan veya başka SAMP platformlarından ulaşmayı bırak artık. Parayı ödemek zorunda değilim, ev benim üstüme değil. Zaten ev silindi, sorununu Rick_Wu ile çöz lütfen. Ayrıca olay IC olarak gerçekleşti, IC olarak evi sattın ve OOC olarak benden para istemeyi bırak artık.

#2 - 25.03.2021 16:18
Ödememeyi kesinleştirdim arkadaş öyle bir kin kapmış ki ailevi değerlere küfür edip engel atıyor, discordun kanıt geçersizliği olduğunu biliyorum. Ödemediğimi bu şekilde de kesinleştirdim.

#3 - 25.03.2021 17:17
Selamlar, olayın üstünden 4-5 kez NC attım ve bana Discord'dan veya başka SAMP platformlarından ulaşmayı bırak artık. Parayı ödemek zorunda değilim, ev benim üstüme değil. Zaten ev silindi, sorununu Rick_Wu ile çöz lütfen. Ayrıca olay IC olarak gerçekleşti, IC olarak evi sattın ve OOC olarak benden para istemeyi bırak artık.
Dostum sana bunu Discord'dan da sayamayacağın kez söyledim. Senden para isteyen yok, önceki şikayete bakılırsa görülür zaten kişinin Discord adresini verip ödenmediyse yaz dediği. Senden bir kere bile paramı istemedim, burda iftira atmak yerine doğru düzgün savunmanı yaz(aynı önceki şikayete yazdığın gibi) sonra yetkili kararını bekle. Şimdi buraya Discord'da konuşulan tüm her şeyi atardım ama gerek yok çünkü Discord DM'i bir kanıt olarak nitelendirilmiyor. Sen dedin Discord'dan bana ulaş diye şimdi de sen diyorsun yazma diye, sence bunda mantık mı var? Hayır yok, @UnRavange gerekli savunmayı yaptıktan sonra yetkili gerekli kararı versin.

#4 - 04.04.2021 23:14
Şikayet sonuçlanabilir mi? Unravange halen aktif değil. Boşuna konu açmak için bir şikayet.

#5 - 11.04.2021 06:23
Şikayet zaman aşımı olduğu için değerlendirilmeyecek, tekrar konu oluşturmayın lütfen. K&A