Konu: [10.04.2021 - Donovan DiCaprio Kemba_Pinnock] Trolling, Retarded Roleplay, Car  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 10.04.2021 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Smfdb.nika Donovan DiCaprio
                                                                                          @Dipsy           Kemba_Pinnock

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark_Bryant

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/04/2021 18:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda yürüyorum, iki tane siyahi karakter aniden yolda duruyorlar. Güzellik gel takılalım
diyorlar, reddediyorum. Ondan sonra araçtaki kişi "zengin seviyor" "zaten çok çirkinsin" bir de bir küfür ediyor. (1:12 dakikada görülebilir
ne yazdığı). Olay yerinden ayrılıyorum, kişi tekrar geliyor ve "Gel eve gidek, para veririm sana, zengin ediceğin bir iş veririm" yazıyor.
Bunları yazarken araçtaki kişi gelip bizi eziyor (Car Ramming olduğu bariz belli). Sonda da bilerek vurduğu görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sonda "bok kadın" yazıp kaçıyor, gerekirse onun ss'ini de ekleyebilirim.

#1 - 10.04.2021 20:07
Seni düşürmüyorum dostum, Car Rammıng yapan ben değilim, sana tecavüz falan da etmiyorum, bir teklif sunuyorum, reddediyorsun ve yoluma bakıyorum. Dediğim gibi elim yanlışıkla sol tıka bastı, bir iki tane vurmadım zaten, devam ettirmedim bu durumu yoluma baktım, savunmam bu kadar.

#2 - 10.04.2021 20:20
Trolling nerede var bu arada? Veya Retarded rp? Seni teklifi kabul edince seni kucaklayıp götürmüyorum, sana izinsiz bir rol yapmadım. Karakterimin ihtiyacı vardı sana teklif sundum.

#3 - 10.04.2021 20:39
Gelip hiçbir şey yokken yok alayım seni bana geçelim, reddedince "bok kadın" vs diyorsun. Retarded RP. Teklifini kabul etmeyince de vuruyorsun hala ihlal nerde diyorsun.

#4 - 10.04.2021 20:39
Araba ile sistemsel bayıltana kadar çarpmadım geri geri giderken fazla gidip ezmiş olabilirim karakterim acemi ve ehliyeti yok. Tek seferlik olan bir şey zaten devamı yok, çarptıktan sonra role dökmemiş iki tarafta.

#5 - 11.04.2021 13:52
@Dipsy Car Ramming için ceza alacak. Donovan karakteri Retarted RP kapsamında ceza alacak. Her şey ortada, hatalarınızı videodan görebilirsiniz.