Konu: [10.04.2021 - Lausy_Mitchell Keywon_Burns ] Nezaket,Brawl  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 10.04.2021 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lausy_Mitchell @liaesh Keywon_Burns @drugyss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2021 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların bir çete olduğunu bilmiyordum, fakat dövüştükten sonra anladım. Kişilerden birisine dövüş teklif ediyorum ringe çıktığımızda kavgaya başlıyoruz fakat arkadaş yeri serilmeye yakın bütün arkadaşları üstüme çullanıyorlar. Ardından kişilerden bazıları daha yeni sistemsel olarak yerden kalktıktan sonra tekrar saldırıyorlar. Güzel üslup ile yaklaşıyorum hiçbir şekilde küfür etmiyorum,  sadece ringde bir maç istiyorum fakat bu arkadaşların neden bu kadar kaba ve olayları ne kadar uç noktalara çekeceğini cidden anlamıyorum. Ne kadar illegal olursanız olun size karşı hiçbir şey yapmamış sadece rol peşinde koşan ya da kendini geliştirmek isteyen bir kişiye neden bu kadar agresif... Cidden anlayamıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar olay sıralamasına göre gitmektedir.
https://hizliresim.com/BqHXL6
https://hizliresim.com/YI9K7A
https://hizliresim.com/cEXDsK
https://hizliresim.com/AVcqAF
https://hizliresim.com/P76Byf

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 10.04.2021 01:09
Dostum öncelikle herhangi bir suçumuz olduğunu düşünmüyorum ben seninle dövüşe girdim ve arkadaşlarımda kardeşlerini dövüyor misali ile emoteler ile seni düşürdüler senin çok takılman garibime gitti.

#2 - 10.04.2021 01:10
Dostum öncelikle herhangi bir suçumuz olduğunu düşünmüyorum ben seninle dövüşe girdim ve arkadaşlarımda kardeşlerini dövüyor misali ile emoteler ile seni düşürdüler senin çok takılman garibime gitti.
Neden bu kadar agresifsiniz? Size karşı aşırı bir şey mi yaptım ki bunları yapıyorsunuz sizi başkasının yanında rencide mi ettim, tehdit mi ettim, sokakta mı dövdüm? Anlayamıyorum benim mi kafam geride çalışıyor acaba, sadece bir ring maçında üstüme çullanıp portakal yiyip bana küfür etmek... Cidden illegal dahi olsanız hoş bir davranış mı? Genelde sizin gibi oyuncular insanı tilt etmeye ve win'e oynayan kişiler oluyor.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 01:12 batu3492 »

#3 - 10.04.2021 02:04
Neden bu kadar agresifsiniz? Size karşı aşırı bir şey mi yaptım ki bunları yapıyorsunuz sizi başkasının yanında rencide mi ettim, tehdit mi ettim, sokakta mı dövdüm? Anlayamıyorum benim mi kafam geride çalışıyor acaba, sadece bir ring maçında üstüme çullanıp portakal yiyip bana küfür etmek... Cidden illegal dahi olsanız hoş bir davranış mı? Genelde sizin gibi oyuncular insanı tilt etmeye ve win'e oynayan kişiler oluyor.

Burada yanlış bir şey yok, arkadaşımızı dövdün bizde emoteyle seni dövdük fakat sen düştükten sonra kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşürdün birde yerden kalktıktan sonra tekrar saldırıyorlar demişsin kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşüren sensin. Burada ihlal yapan biz değil sensin RK diye bir terim var ayrıca tanımadığın insanlar hakkında böyle benzetmeler yapmanda hoş bir şey değil, dövüşü teklif eden sendin 4 tane illegal birlikten zenciye kavga teklif edip dövünce dayak yemeyeceğini mi sandın gerçekten?  Birde içeride kaçmak için /bugkurtar yazdın bildiğim kadarıyla gerekmediği halde bu kodu kullanmak yasak. Saygılar.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 02:09 drugyss »

#4 - 10.04.2021 02:19

Burada yanlış bir şey yok, arkadaşımızı dövdün bizde emoteyle seni dövdük fakat sen düştükten sonra kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşürdün birde yerden kalktıktan sonra tekrar saldırıyorlar demişsin kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşüren sensin. Burada ihlal yapan biz değil sensin RK diye bir terim var ayrıca tanımadığın insanlar hakkında böyle benzetmeler yapmanda hoş bir şey değil, dövüşü teklif eden sendin 4 tane illegal birlikten zenciye kavga teklif edip dövünce dayak yemeyeceğini mi sandın gerçekten?  Birde içeride kaçmak için /bugkurtar yazdın bildiğim kadarıyla gerekmediği halde bu kodu kullanmak yasak. Saygılar.
"Burada yanlış bir şey yok, arkadaşımızı dövdün bizde emoteyle seni dövdük fakat sen düştükten sonra kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşürdün birde yerden kalktıktan sonra tekrar saldırıyorlar demişsin kalkıp az önce düşürdüğün adamı tekrar düşüren sensin."
Arkadaşın bana vurduktan sonra kendimi korumak için ben de ona vuruyorum ve düşüyor. Bu konuda arkadaşın vurmasaydı ben zaten vurmayacaktım ve sorun olmayacaktı fakat arkadaşın vurduğu için dolaylı olaraktan vurmak zorunda kalıyorum. Unutmayalım ki ayağa kalktıktan sonra da ilk atağı gerçekleştiren senin arkadaşın.
dövüşü teklif eden sendin 4 tane illegal birlikten zenciye kavga teklif edip dövünce dayak yemeyeceğini mi sandın gerçekten?
İllegal olduğunuzu yüzünüzden anlayamam maalesef.
Birde içeride kaçmak için /bugkurtar yazdın bildiğim kadarıyla gerekmediği halde bu kodu kullanmak yasak.
İçerden kaçmak için bugkurtar yazmıyorum ringde iken bugda kalıyorum ve heryer gri oluyor bunun için bug kurtar yazıyorum.
https://hizliresim.com/rIiYL1
RK olayına gelirsek yerden kalktıktan sonra ilk sizin arkadaşınız vurduğundan dolayı asıl RK'yı arkadaşın yapmış olmuyor mu?
« Son Düzenleme: 10.04.2021 02:23 batu3492 »

#5 - 10.04.2021 02:49

Ayrıca videonun 0:32 dakikasında dışarıdan gelen arkadaş nasıl haberdar oluyor ve düştüğünü biliyor ki içeri gelip beni pataklıyor bu da ayrı bir konu...
« Son Düzenleme: 10.04.2021 02:51 batu3492 »

#6 - 11.04.2021 13:59
Merhaba incelendi.

Karşılıklı istek doğrultusunda ringte rol çevirmek istemişiniz, buraya kadar herhangi bir sorun yok fakat GYM salonu dahi olsa orada illegal rol yapılması yanlış, bu yüzden ceza alabilirsiniz. Tarafları GYM ringini sadece bire bir karşılıklı istek olduğu durumlarda kullanması konusunda uyarıyorum. O alanda bir çete savaşı veya illegal bir rol çeviremezsiniz, tekrarı olduğunda yaptırım alabilirsiniz. Onun dışında şikayette bir sorun görülmüyor. K&A