Selam, iyi forumlar dilerim.
Hakkımda açılan şikayet için kısa bir savunma yapacağım.(?)
Larry karakterine atılan
suç kanıtlanmış bir suç değildir. PM'den ortak nezaketi bozmayacak bir şekilde konuştuk, hatta PM konuşmalarımızda sakin bir şekilde olayı sonlandırıyoruz, birbirimize
"iyi roller" gibi söylemlerde bulunuyoruz.
Şimdi, bir Roleplay sunucusunda ortak bir şekilde rol yapıyoruz, herkes kendi rollerini şekillendiriyor ve
herkes kendi giriştiği rollerden sorumlu. PM yolu ile Jamal karakterinin yapmış olduğu bir eylemi bana yıkmaya çalışıyorsun, ben de haklı olarak suçumu kabul etmiyorum. Sonuç olarak arabayı ben sürmüyorum ve yan koltukda oturuyorum. Evet, böyle bir role giriştik ve hata yaptığımı düşünmüyorum.
Farklı bir karakterin yaptığı eylemi sonuç olarak benim üzerime yıkamazsın, suçlayamazsın. OOC yalan konuşma iddası hakkında;Benim ile OOC nezaketi bozmayacak bir şekilde PM yolu ile konuştun, bunun için teşekkür ederim. PM konuşmalarımızın dakika ve saniyesini SS olarak atıyorum.
EK1;

Görüldüğü üzere,
saat 02:33:14 gibi seninle PM yolu ile konuşuyoruz ve PM'den bu durumu belirtiyorum. Biz senin aracını Ocean Motel'in otoparkına bıraktık,
araçtan iner inmezfarklı bir zenci karakter yanımıza geldi ve senin aracına binip, bölgeden uzaklaştı. Bunun için elimde SS'li bir kanıt bulunmuyor fakat attığınız video kayıtından bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. EK2;
Alexia Cruse tarafından çekilmiş bu video kayıtında saat
02:22'i gösteriyor. Biz senin aracını 02:22 gibi
OCEAN OTOPARKINA bıraktık ve yolumuza devam ettik. EK1'de daha detaylı bir şekilde savunmasını yaptım.
Bu süre zarfında yolumuza devam ettik, zaten video kayıtında
Jamal'ın da senin aracında olmadığı net bir şekilde gözüküyor. Kısacası;
OOC yalan konuşma gibi bir durum ortada değil. OOC yalan konuşmadım, bunun için gerekli savunmamı da yaptım.
Daha fazla savunma yapmayacağım. Karşı taraf savunmama yorum yaptığı zaman, savunmam devam edecektir.
İyi geceler, iyi forumlar dilerim.