Barry'nin son fotoğrafı. Commerce,2021
Hikayem
Eskiden sakin ve iyi bir adamdım, aileme para götürüyor kızlar ve partilerde takılıyordum. Sene 2015 başlarıydı, bilirsin ahbap kötü zamanlardı. Ortalığın kan ellerin ise barut kokan günlerdi. O zamanlarda buralara göç ettim ve hayatın boktan ama bir o kadarda eğlenceli kısmını gördüm. Mallar, sevkiyatlar, kan ve para. İşlerimizi çoğu zaman güzellikle halleder paramıza bakardık, tabi sıkıntılı zamanlar olurdu ahbap her zaman iyi şeyler olmuyor. Mahallenin ağır abilerinden işi alır ve yapardık.Kendimizi kimseye ezdirmez ortamda ağırlığımızı koyardık. Sigara, alkol hiç eksik olmazdı. Arada kafaları çeker kendimize gelir, partilere akar tüm stresimizi atardık. Bize günün tüm kötü anlarını unutturur ve kendimize getirirdi. İlk zamanlarda soğukkanlı ve sakindim, konuşmayı pek sevmezdim. Daha sonra ısındıkça serserilerin arasına karışıp kendi ağırlığımı ortama koydum. Yaptıklarımdan pişman değilim, ne yaptıysam kendi başıma ve kendi kararlarımla hareket ettim. Bazen bu beni sıkıntıya soksa bile bunu seviyorum dude, anlarsın ya.
Van Ness ve Şu anki hayatım
2021 ortalarında ise Van Ness caddesine taşındım.Orada yaşayan Derek, Peter, Patrick gibi sıkı ve işleri bilen adamlarla ahbaplık kurdum, çoğu zaman işlerine yardım eder kendimi sevdirirdim. Bu sırada ortama yeni katılan kişiler ile yakından dostluklar kurdum. Yaptığımız işler genişledi ve çoğu zaman ağırlığımı ortama koyan ve elinden her türlü iş gelebilecek bir adam haline geldim. Şimdi ise gençlik ateşinden fazlası var içimde. Önce evim sonrada arabam oldu bu iş sayesinde. Şuan caddenin sıkı adamlarındanım ve kendimi buraya adamış durumdayım. Yaptığımız işlerden memnunum ve ahbaplığımı genişletip ortamda kendimi göstermek istiyorum.
Barry'nin aracı ile fotoğrafı. Commerce,2021
Eğer yolun Van Ness Caddesinden geçerse, beni zaten görürsün. Yanıma gelip kendini sevdirirsen ortamlara akabiliriz yo!