Konu: Silah HK  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.04.2021 12:27
Desteklemiyorum silah almak bu kadar basit olmamalı sunucuda en ufak küfür veya tartışmada silah çekilir dm durumu fazlaca artar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 24.04.2021 12:35
DESTEKLEMİYORUM, peki neden?
Öncelikle merhaba. Sunucu da son zamanlar da DM ve benzeri olaylar aşırı derece de arttı, silah sunucu içerisinde bulunuyor, yeni başladığınız için silah fiyatlarında ve ekonomide sıkıntı görüyorsunuz gibi ama bence normal. Ama CPT VİCE sistemi biraz saçma orası doğru 5-6 ayda bir gelmesi değil de biraz değişiklik yapılabilir. Sunucuya blackmarket ve silah satma yerlerine hiç gerek yok, hood onaylı birliklere ayda bir kez FM ekibi tarafından silah iniyor ve birlik üyelerine dağıtılıyor, silah ticareti yapan kişilerde satıyorlar, üst limit 100 k ama bu fiyatın üstünde satın almak yasak değil iade yok, dolandırıcılık durumunda ilgilenilmiyor.

"""""""Ek olarak, silah satın alacağınız tüm oyuncuları iyi araştırmanız ve rolünü iyi yapmanız gerekmektedir. Şüpheli hesaplardan / karakterlerden / tanımadığınız kişilerden bu tarz yüksek ücretli alışverişler yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Benzeri durumlarda iade gerçekleşmeyecektir.""""""

Dediğim gibi DESTEKLEMİYORUM.
Lakin CPT VİCE sisteminde değişiklik yapılabilir.
« Son Düzenleme: 24.04.2021 12:39 doguhan1834 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 24.04.2021 14:56
Desteklemiyorum silah almak bu kadar basit olmamalı sunucuda en ufak küfür veya tartışmada silah çekilir dm durumu fazlaca artar.

DESTEKLEMİYORUM, peki neden?
Öncelikle merhaba. Sunucu da son zamanlar da DM ve benzeri olaylar aşırı derece de arttı, silah sunucu içerisinde bulunuyor, yeni başladığınız için silah fiyatlarında ve ekonomide sıkıntı görüyorsunuz gibi ama bence normal. Ama CPT VİCE sistemi biraz saçma orası doğru 5-6 ayda bir gelmesi değil de biraz değişiklik yapılabilir. Sunucuya blackmarket ve silah satma yerlerine hiç gerek yok, hood onaylı birliklere ayda bir kez FM ekibi tarafından silah iniyor ve birlik üyelerine dağıtılıyor, silah ticareti yapan kişilerde satıyorlar, üst limit 100 k ama bu fiyatın üstünde satın almak yasak değil iade yok, dolandırıcılık durumunda ilgilenilmiyor.

"""""""Ek olarak, silah satın alacağınız tüm oyuncuları iyi araştırmanız ve rolünü iyi yapmanız gerekmektedir. Şüpheli hesaplardan / karakterlerden / tanımadığınız kişilerden bu tarz yüksek ücretli alışverişler yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Benzeri durumlarda iade gerçekleşmeyecektir.""""""

Dediğim gibi DESTEKLEMİYORUM.
Lakin CPT VİCE sisteminde değişiklik yapılabilir.

Sunucuda silah almak bu kadar basit olmamalı... Dostum ben sana şöyle açıklayayım o halde, 110 kişilik birlikte toplasan 30 kişi silah kullanabiliyor, 30 kişilik silah ekibinde de korkudan silah kullanmama sorunu, düşünce /silahbirak, silahımı kaçır. 30 kişi dediğime bakma, 30 kişi silah dönüyor. Lise tuvaleti gibi 1 paket sigarayı 45 kişi nasıl dönüyorsa aynı şekil. Dediğin, söylediğinle çelişiyor. Bence tam tersi, bir şehirde silah bulmak bu kadar zor olmamalı.

Onun dışında, dostum DM olaylarının artması benim umrumda değil. Kişisel olarak DM atan birisi değilim ama rol yaptığım kısma gelip rolümü baltalar, saçma sapan rol yaparsan( küçük düşürücü ) bırak da silahına davransın. Sunucuda toplam 600 kişi oynuyor, çatışma esnasında normalde herkesin kaçması gerekirken elinde silah olan adamın daha çok içine çekiliyorsunuz, bir savaş ortamında sivil olarak bulunan kişilerin haddi hesabı yok. Sonra soruyor, neden beni vurdun? Onun dışında, ben demiyorum NPC koyun 20k ya silah alalım. Sadece dağıtım varsa ki bence yok. Bu dağıtımın artmasını sağlayabiliriz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 24.04.2021 15:01
Tartışma ve küfürlerin hangi çevrede, hangi ortamlarda gerçekleştirildiğine bağlı bir durum. Oyun içi yetkililer ve yetkili takımı kural ihlallerine çözüm üretmek ve müdahale etmek için varlar. Sunucu 500 kişiye aşkın ev sahipliği yapan bir sunucu, bu sebeple 500 kişiden maksimum 200'ünde silah vardır, yarısı uziyse bunlardan 50 60'ı anca deagledır. Uzinin hasarı belli, 6.4 gibi ufak hasarlar vuruyor, colt-45'in hasarı da belli sinek ısırığı gibi. Oyun içerisinde zaten hileler var, bunu herkes biliyor ve bunun beraberinde çatışmalarda hile kullananlarda var. Bir çatışmaya giriyorsun, 100k'ya sabitlenmiş maksimum silah satış fiyatı var, bir shotgun 95k ki bu zaten başlı başına absürtlük, bir çatışmada düşsen bölgeye polisler gelse ve seni yakalasalar kafadan 95k paran çöp yoluna gidiyor. Sorun burada yakalanmak değil bak dikkatini çekerim, illegal rol yapan herkes zaten hapse girmenin bilincinde rollerini sürdürüyor. Silah bulmak sunucu içerisinde zor, bir insanın doğru düzgün evinde silahı yok diyebileceğim kadar şahit oldum bu duruma. Çatışmalarda millet arkadaşlarından ödünç silah alıyor, şikayetlere dahi baksan zaten silah sorununun şikayetlere yansıdığına şahit olursun. Sunucuda silah bulmak kolaydır tabii ki silahı olanlara ^^

Sunucuya silah erişimi black market veyahut onaylı oluşumların bünyesinde girişleri sağlanabilir, silah hasarları bunun beraberinde yok denecek kadar az ki bu durum oyun içerisinde hoş bir görüntüye sebep olmuyor. CPT Vice'a hakim değilim, bu platformda yeni bir oyuncuyum fakat belirli aralıklarla gelip oyuncuların ondan silah satın aldığını duydum. Bana bu mantık biraz realstik dışı gibi geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 25.04.2021 03:57
Doğru diyorsunuz, bir deaglenin 300-800k fiyat bandında satılması pek realistik değil, bunun yanı sıra ak-47 için bir şey diyemeyeceğim taaruz silahı sonuç olarak. Deagle markalı silah modeli için bir üst limit belirlenmeli, hiç yoktan 200k gibi.

+DESTEKLİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 26.04.2021 13:38
destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 27.04.2021 15:22
Bence örnek bir oluşuma onay verilmeli, şehire silah sokma vs. rolleri o oluşum sağlayabilir, CPT.VİCE aylardır yok kendisini  özledik, silah bulmak gerçekten zor Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 27.04.2021 15:43
Sunucudaki tam olarak silah dengesinin sağlandığını düşünüyorum. Desteklemiyorum. Herkeste silah olacak değil. Silahın bir değeri olmalı ki değeri bilinsin.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
hollycrap,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 11.05.2021 13:32
Yakın zamanda silah sistemi tümüyle yenilenecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok