Konu: 05/04/2021 - Matthew Armstrong - Noob DM  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 05.04.2021 17:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthew_Armstrong - @manuelzenbi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ustaeren12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/04/2021 - 17:25 - 17:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Matthew Armstrong adlı oyuncu ile GYM de ki ring boks maçı yaptık daha sonra bunu düşürdüm ardından başkası ile rinte dövüşürken geldi bana vurmaya başladı. Daha sonra hıncını alamadı galiba dışarı da payday hakkımın dolmasını beklerken tekrardan vurmaya başladı ve düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 05.04.2021 18:02 Tempest »

#1 - 05.04.2021 18:13
Şahitliğimi onaylıyorum
  Matthew Armstrong isimli arkadaş GYM'de bana da vurdu geçerken her geçtiğinde vurup geçiyo ve arkadaş ile bir role girmemişim sadece GYM de üste çıkarken "Neden burdan çıkıyosun şu taraftan çık" demiştim o da ordan zorlandığı için daha sonra yanıma gelip  hasta mısın yazık kafana falan demeye başladı bişey demedim bu günde agrasif role devam etti.Arkadaş OOC üslubu da düzgün değil ihlal yaptığında uyarıyorum PM ile bana "üf abi rol mü yapıyosun sen ya düştüm" falan yazdı. gerekli SS'leri de ekliyeceğim.

https://cdn.discordapp.com/attachments/787969954774384660/828648209198874725/unknown.png

Ek: bana vurduğunun ss'ini şuan bulamadım bulduğumda onu da atarım.   İyi günler dilerim herkese.

#2 - 05.04.2021 19:30
Merhabalar bu adamla defalarca ringte dövüşmüştük ayrıca Scarlett isimli şahıs GYM de trol takıldığı için sürekli olarak hatta elimde kanıtlarda var zaten ona ayrı şikayet oluşturacağım. Yazık kafana gibi cümleler falan kullandım.  PM den de bana rol öğretmeye çalışıyordu, o yüzden öyle cevap verildi.

#3 - 05.04.2021 20:54
Sadece hatanı söylüyorum rol öğretmeye çalışmıyorum. Hatanı yüzüne vurunca kinlendin herhalde trollingten şilayetini aç ona da en iyi şekilde savunmamı yapacağım  :uzi:

#4 - 06.04.2021 00:20
Merhabalar bu adamla defalarca ringte dövüşmüştük ayrıca Scarlett isimli şahıs GYM de trol takıldığı için sürekli olarak hatta elimde kanıtlarda var zaten ona ayrı şikayet oluşturacağım. Yazık kafana gibi cümleler falan kullandım.  PM den de bana rol öğretmeye çalışıyordu, o yüzden öyle cevap verildi.
Bu adam dediğin galiba benim. Ben seninle defalarca dövüştüğümü nedense hatırlamıyorum. Sadece dün dövüştük o kadar başka günü de dövüştüğümüzü hatırlamıyorum.

- Ayrıca bu konu hakkında şikayeti sadece ben değil görünene göre iki kişi tarafından da Noob-DM olarak şahısa şikayet açılmış.
« Son Düzenleme: 06.04.2021 00:23 Tempest »

#5 - 06.04.2021 00:30
Bugün Matthew Armstrong şahıslı kişinin üçüncü forumu umarım gereken cezayı alır iyi oyunlar.

#6 - 06.04.2021 09:54
Merhaba, incelendi.

GYM alanı güvenli bölge olarak geçiyor ve bu bölgelerde kavga veya herhangi bir illegal rolü yapamazsınız. Matthew karakteri bununla ilgili yeterli savunma yapmadığı için ve Güvenli Bölge ihlali yaptığı için ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır. K&A