Konu: [08/04/2021 - Carlito Alerio-Cavillor Alerio] - Retardet/Agresif RP ve TR terim  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 09.04.2021 07:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlito Alerio - Cavillor Alerio @Armadillo  @izchezne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retardet RP/Agresif RP ve Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar, yolun ortasından motor kullandıkları için. Ufak bir kaza geçirdik, Vito_Cagrionte isimli arkadaş şahıslara bakmaya gitti. SS almayı unutmuşum ama arkadaş /me'den tabancasının olduğunu belirtdi(IC Yalan). Ben de doğal olarak konu uzamasın diye, ikilemeye karar verdim. Ama arkadaşlar sanki OOC kin kapmış gibi, OOC den sövemediği için kinlerini IC'den kusarmışcasına saçma-sapan gereksiz agresif rol yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

#1 - 09.04.2021 12:17
Merhaba Scaletta, neden yalan atıyorsun arkadaşım? Beni güldürdün ama rol bilginin düşük olduğunu tahmin ediyorum, IC olarak rolde t-shirt düzeltmem silahımın olduğunu ima etmez ya da belirtmez. Gerçek hayatta da korku anında, karşı tarafı ürkütmek için bunu yapabilirsin ya da normal zamanda da t-shirt düzeltebilirsin, bu çok normal. Öpüyorum seni, kullan bunu.
Yetersiz ekran görüntüsü, saat loglarına bakılsın kişilerin bizleri kışkırttığı açık ve net bir şekilde görülecektir. IC olarak bizi kışkırttığınız için karşıığını aldığınız. Bu konularda realist olun, gerçek hayatta karşılıklı sövüşmeye denk gelmediniz mi hiç trafikte?

#2 - 09.04.2021 12:32
Merhabalar, ekran görüntüleri arasında fark edilebileceği gibi çok fazla zaman kayması var, sadece kendi lehine olabilecekleri şekilde kanıtlar koyulmuş, rolün ortasında kişiler aynı şekilde karşılık verdiği için bu noktaya, sövüşme kısmına geldi.Normal bir şekilde konuşma yapılırken karşı taraf agresif cümlelerle bizi kışkırtıyor, karşı tarafı korkutma amaçlı t-shirt düzeltme emoteleri veriliyor, silah olduğu herhangi bir şekilde belirtilmiyor.

#3 - 09.04.2021 22:16
SS almayı unutmuşum, isterseniz loglarımı kontrol edin yetkili arkadaşlar. O süre zarfında 2 SS almışım.

Merhabalar, ekran görüntüleri arasında fark edilebileceği gibi çok fazla zaman kayması var, sadece kendi lehine olabilecekleri şekilde kanıtlar koyulmuş, rolün ortasında kişiler aynı şekilde karşılık verdiği için bu noktaya, sövüşme kısmına geldi.Normal bir şekilde konuşma yapılırken karşı taraf agresif cümlelerle bizi kışkırtıyor, karşı tarafı korkutma amaçlı t-shirt düzeltme emoteleri veriliyor, silah olduğu herhangi bir şekilde belirtilmiyor.

Ek olarak size ağır, ailevi hakaretler ve onur kırıcı roleplay yaptığımızı düşünüyorsan. Kanıtlar ile bunu destekle. Ve üslubuna dikkat et.

-

Spoiler: GösterGizle
" karşı tarafı korkutma amaçlı t-shirt düzeltme emoteleri veriliyor, silah olduğu herhangi bir şekilde belirtilmiyor. "

Ben zaten silahınız var demedim OOC olarak, IC yalan atıyorlar diye belirtmiştim yazarken.

#4 - 09.04.2021 22:23

Dediğim gibi sadece 2 SS aldım maalesef.
Dün laptop klavyem bozulduğu için, mekanik klavyeye geçiş yapmıştım, 11 sene laptop klavyesi kullandığım ve buna alıştığım için. Mekanik klavye elime oturmuyordu pek SS alamadım yine belirtiyorum. SS alamamam bir ihlal/suç teşkil etmiyor. Zaten kaza rolünde pek konuşmadığım ve kısa cümleler kurduğumdan beni tanıyan arkadaşlar anlıyabilir herhangi bir OOC yalan konuşmadığımı.

Anlatmak istediğim şey: Eski klavyemdeki F8 tuşu ile yeni klavyemdeki F8 tuşu farklı yerlerde, ben F8'e bastığımı zannederken, tamamen farklı bir tuşa basıyormuşum aslında.

Bunları yazmam bir ifade etmiyor ama içiniz rahat olsun diye yazıyorum, herhalde MTA diye bir platform'da rol yapıyordunuz siz 2 arkadaş bu yüzden OOC kinlere filan baaaaya alışmışsınız. Beni de onlar gibi sanıyorsunuz..

« Son Düzenleme: 10.04.2021 02:37 Scaletta »

#5 - 11.04.2021 14:12
Türkçe Terim kullanımı için iki tarafta ceza alacak, ekran görüntülerinde onun dışında bir problem görülmüyor. Şikayet kapatılmıştır. K&A