Konu: AR-GE'ye girmeyebilir ama yeni gelen vergilendirme ve araç fiyatları.  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 24.03.2021 23:00
Merhabalar. Bu gün gelen güncelleme ile birlikte belimiz aşırı derecede büküldü, yani benim öyle. Hard RolePlay olduğunun farkındayım, her şeye kolay erişmemeliyiz bunun da farkındayım. Fakat bu fiyatlar artık anormal derecede fazlalaştı. Oyuna girdiğim zaman parayı değil, rolü düşünmek istiyorum. IC yollar ile para kazanmaya çalışıyorum fakat iş bulana kadar cebimdeki paranın bitmesinde korkuyorum. Ucuz araç, ucuz motor ve ev kullanıyorum. Altında Turismo gibi şeyler yok. Fakat yine de insanları aşırı derece zorluyor. Hadi beni geçelim, Trucker levelim bir yere kadar gelmiş, balık sevimde aynı şekilde. Ben hallederim bir şekilde. Oyuna yeni başlayan birisi zaten çok zor para kazanacak ve bu onu oyundan birazda olsa soğutacak. Araçlar eski fiyatlarında çok iyiydi. Rolümü oturttum, baba parası yiyen bir karaktere sahibim ve gelen paydayler ile birlikte gül gibi geçiniyordum. Yeni gelen ekonomi sistemi beni ve diğer oyuncuları korkutmaya başladı.
(AR-GE olmasa bile, bunları bir yere yazmamız gerekiyordu. Buraya yazmak istedim, yanlışlık için kusura bakmayın.)  :(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.03.2021 01:09
Bu konuyu destekliyorum özellikle araç vergilerinde(bazı araçlarda)%118 oranında bir artış söz konusu bu eski oyuncuları orta derecede etkilerken yeni başlayan bir oyuncu aklında direk şunu getirecektir para kazanmalıyım belirli bir yere kadar yapabilir ondan sonra sıkılmalar başlayacak ardından serverden  soğuyup bırakma durumu ile server oyuncu kaybı yaşayacaktır zaten bir kaç güncelleme önce /arac sakla özelliği kalktığı için oyundan çıktıktan sonraki 2 3 saat araca vergi yansıyor by duruma düzenleme gelirse çok hoş olur.

Street Racers
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.03.2021 01:24
Zaten düşürülmesse, en az 2 hafta filan aracımı çıkaramayacağım. Yeni gelen güncelleme tamamen rol yapmayı engelliyor.

Vergilerini ödeyen sıradan Amerikan vatandaşı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.03.2021 01:36
Yeni vergilendirme sisteminin amacı gerektiğinden fazla parası olmayan oyuncuların lüks araçları kullanmaması. Sunucudaki oyuncuların %60'ından fazlası lüks araçları kullanabiliyorsa yeterince vergilendirme/ücret kesintisi yok demektir. Yeni ücretlendirme belli fiyat üzerindeki araçların vergi değerini büyük oranda arttırıyor, lüks olmayan araçlarda bir değişim yok. Gayet düşük ve ödenebilir seviyede.

Özet: Vergileri ödemekte zorlanıyorsanız lüks araç kullanmamalısınız.
Hmmm
2
100
2
Like
4
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
xla99, Tiska,
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Squrety, Tiska,