Merhabalar. Bu gün gelen güncelleme ile birlikte belimiz aşırı derecede büküldü, yani benim öyle. Hard RolePlay olduğunun farkındayım, her şeye kolay erişmemeliyiz bunun da farkındayım. Fakat bu fiyatlar artık anormal derecede fazlalaştı. Oyuna girdiğim zaman parayı değil, rolü düşünmek istiyorum. IC yollar ile para kazanmaya çalışıyorum fakat iş bulana kadar cebimdeki paranın bitmesinde korkuyorum. Ucuz araç, ucuz motor ve ev kullanıyorum. Altında Turismo gibi şeyler yok. Fakat yine de insanları aşırı derece zorluyor. Hadi beni geçelim, Trucker levelim bir yere kadar gelmiş, balık sevimde aynı şekilde. Ben hallederim bir şekilde. Oyuna yeni başlayan birisi zaten çok zor para kazanacak ve bu onu oyundan birazda olsa soğutacak. Araçlar eski fiyatlarında çok iyiydi. Rolümü oturttum, baba parası yiyen bir karaktere sahibim ve gelen paydayler ile birlikte gül gibi geçiniyordum. Yeni gelen ekonomi sistemi beni ve diğer oyuncuları korkutmaya başladı.
(AR-GE olmasa bile, bunları bir yere yazmamız gerekiyordu. Buraya yazmak istedim, yanlışlık için kusura bakmayın.)