Konu: Bankadan kredi çekme  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.04.2021 19:05
Şehre yeni gelen adam kredi çekip istediği aracı alır, 1 levelken alamayabilse bile afk bırakıp level kasar sonrasında belli levele ulaştığında çekilebilir olsa yine o levele afk kalarak gelip istediği miktarı çeker. Çalışıp kazanmanın hiç bir anlamı olmaz ve tüm işletmeler batar. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 01.04.2021 19:08
Kredi konusunun bir çok açığı var.

>Kredi çek, NC at.
>Kredi çek, arkadaşına parayı at.
>Kredi çek, parayı harca sonra polis yakalasa bile hapis cezasını çekip hayatına devam et.

Bu ve bunun gibi çok fazla açık var, bu yüzden gereğinin olduğunu düşünmüyorum. Zaten birkaç kez aynı ar-ge açıldı ve reddedildi.
Şehre yeni gelen adam kredi çekip istediği aracı alır, 1 levelken alamayabilse bile afk bırakıp level kasar sonrasında belli levele ulaştığında çekilebilir olsa yine o levele afk kalarak gelip istediği miktarı çeker. Çalışıp kazanmanın hiç bir anlamı olmaz ve tüm işletmeler batar. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 01.04.2021 22:55

>Kredi çek, NC at.
>Kredi çek, parayı harca sonra polis yakalasa bile hapis cezasını çekip hayatına devam et.

Bu ve bunun gibi çok fazla açık var, bu yüzden gereğinin olduğunu düşünmüyorum. Zaten birkaç kez aynı ar-ge açıldı ve reddedildi.
İsim at borç sende kalsın yine aynı borcu öde basit, sunucu Log'a düşebilir bunu yaptığını gören admin işlem uygulayabilir bunu isten binlerce kişi var suistimal edene caydırıcı ceza olabilir  bu sistem işe yarayabilir destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.04.2021 18:45

>Kredi çek, NC at.

İsim at borç sende kalsın yine aynı borcu öde basit, sunucu Log'a düşebilir bunu yaptığını gören admin işlem uygulayabilir bunu isten binlerce kişi var suistimal edene caydırıcı ceza olabilir  bu sistem işe yarayabilir destek
Oyuna birkaç tane arkadaşını sok, kredi çektirt, parayı sen al, olay bitsin. Bunun önlenebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok