Konu: [17.03.2021] Jayseh Shakur, Jeffry Ferretti  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayseh Shakur, Jeffry Ferretti - @Voilancy , @MrJoe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evet, şöyle anlatayım. İdlewood bölgesinden geçerken sebebsiz yere Jayseh karakteri yumruk attı. Sebebini bilmiyorum ve o bölgeyle daha önce hiçbir rol gerçekleştirmedim. Daha sonra neden vurduğunu sorup role dökünce "Şizofreni misin? Git ilaç al." "Salak mısın?" gibi sözler kullanarak agresifleşti. Daha sonra karakterime bunu yediremedim ve ensesine vurdum. Sonra brawl başladı ve Jayseh karakterini düşürdüğüm anda ortadan kayboldu. Şaşırmıştım, direkt PM atıp nerdesin? diye sorarken birden önüme TP olup İdlegass'a doğru koşmaya başladı. Meğer ki arkadaşını çağırmaya gitmiş. Tabii ben bu olacaklardan habersizce arkadaşa pmden "ÖNÜME TP OLDUN, role devam et yoksa şikayet oluşturacağım." gibi sözler kullandım ve "geliyorum, bekle." dedi daha sonra arkadaşı Jeffry burada devreye girdi ve bana tekrardan saldırmaya başladılar. Jayseh karakteri düştükten sonra TP değil BUG ABUSE kullandığını "geliyorum" dediği PM konuşmasında itiraf etti, işte ssim;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Jayseh karakterinin BUG ABUSE yaptığı pm konuşması;
Spoiler: GösterGizle

Diğer bir ekran görüntüsü. (Fısıldama dikkat çekici)

Bana Jeffry karakteriyle tekrar saldırdığının görüntüsü. (Saate bakın, 2. saldırı olduğunu göreceksiniz.)

Bana ilk saldırdığı video ektedir. (Discorda attım, youtube'a yüklemek biraz uzun sürebilirdi. 1 saniye video zaten. Videoyu neden kapattın diye sorarsanız hemen emoteyi görünce çıkacak ihlalleri kayıt altına almak istiyordum fakat drop girdiği ve brawl'ın hemen başladığını görünce hemen kapattım ve brawla devam ettim.)

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar, 11-12 seviye. Bunu sunucuya "yeni başladım" gibi söylemlerle geçiştirmelerini istemiyorum, gereken yapılsın. Pmden şikayet açacağım gibi sözler söylediğimde hala bir ihlal olmadığını savunuyordu. Bakalım adminlerimiz karar versin ona.

#1 - 18.03.2021 23:50
Şahıslar bir gündür savunma yapmıyorlar. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#2 - 19.03.2021 11:49
Öncelikle selamlar, Ben Jayseh Shakur. Savunmam şu şekilde, arkadaş bana vurduğunda buga giriyorum, adil bir ölüm söz konusu bile değil yani. Rapor atıyorum admin sağolsun bakıyor ve beni kurtarıyor herhangi bir hile durumum söz konusu bile değil, ardından mahalleye atıyor beni. Mahallede koştuğumu gören arkadaşım benim arkamdan koşuyor, ardından mevzunun patladığını görünce ona fısıldıyorum, bu adamın işini bitirelim diyorum ve ardından arkadaşım dalıyor arkadaş demiş ki bana Jeffry karakteriyle saldırdı diyor, benim öyle bir karakterim yok şahıs baştan savma şikayet ile bana buraya gelmiş ceza talep ediyor ben bu cezanın karşıtıyım.

#3 - 19.03.2021 11:57
Mahalle de sıradan bir günde rolumü yapıyordum ben sonra Jayseh'in pizza'ya doğru koştuğunu gördüm.Ben de onun peşinden koştum bir şey olabilir mi diye? sonra Jayseh arkadaşım adama saldırınca mecbur bende saldırdım emote'yi verdiğimde sslerde görülebilir.Savunmam bu şekilde teşekkürler.

#4 - 19.03.2021 13:16
Öncelikle selamlar, Ben Jayseh Shakur. Savunmam şu şekilde, arkadaş bana vurduğunda buga giriyorum, adil bir ölüm söz konusu bile değil yani. Rapor atıyorum admin sağolsun bakıyor ve beni kurtarıyor herhangi bir hile durumum söz konusu bile değil, ardından mahalleye atıyor beni. Mahallede koştuğumu gören arkadaşım benim arkamdan koşuyor, ardından mevzunun patladığını görünce ona fısıldıyorum, bu adamın işini bitirelim diyorum ve ardından arkadaşım dalıyor arkadaş demiş ki bana Jeffry karakteriyle saldırdı diyor, benim öyle bir karakterim yok şahıs baştan savma şikayet ile bana buraya gelmiş ceza talep ediyor ben bu cezanın karşıtıyım.

Ahbap bu söylediklerin OOC yalan farkında mısın? Her şeyi ortaya döktüm. Emoteleriniz, ilk saldırışınız, ikinci saldırışınız hepsi gözüküyor. Nesine ceza karşıtısın? Her şeyi ortaya döktükten sonra bile bana yalan söylüyorsun. Bak, sana diyorum ki arkadaşım düştün. Gel önüme rolüne devam et, sen gidip arkadaşını çağırıp beni düşürüyorsun? Sence bu rol mü? Süper rol yapıyorsun, hayran kaldım. HİLE kullanıyorsun demedim, bug abuse yaptın dedim. Bana pmden bunu itiraf ettin. Hem RK, hem de BUG ABUSE kullanarak kalktın. Admin kararı. Gereksiz postlarla şikayeti kirletmeyelim.

#5 - 19.03.2021 13:17
Mahalle de sıradan bir günde rolumü yapıyordum ben sonra Jayseh'in pizza'ya doğru koştuğunu gördüm.Ben de onun peşinden koştum bir şey olabilir mi diye? sonra Jayseh arkadaşım adama saldırınca mecbur bende saldırdım emote'yi verdiğimde sslerde görülebilir.Savunmam bu şekilde teşekkürler.

Jayseh sana binadan aşağı atla dese atlayacaksın yani? Pekala, admin kararı. İkinizin rol desteği almanızı ve cezanızı çekmenizi talep ediyorum. Gereksiz postlarla şikayeti kirletmeyelim savunmanız bittiyse ki adminler daha doğru kararı verebilsinler.

#6 - 22.03.2021 15:21
Şikayet 4 gündür bekliyor, adminlerden sonuçlanmasını istiyorum.

#7 - 25.03.2021 20:52
1 haftadan beri bekliyor... @Mnemosyne

#8 - 03.04.2021 07:23
Jayseh karakteri düştükten sonra Bug olmuş ve yaralı durumda iken buga düşmüş. Admin tarafından rapor ile yardım aldıktan sonra tekrardan yanınıza gelmiş. Ortada Bug Abuse yok, Jayseh karakteri bunun için ceza almayacak.

Jayseh yere düştükten sonra bug oluyor. Jayseh'nin yaralı bir şekilde bu durumdan sonra rolünü yapması gerekiyor fakat o yaralı rolünü yapmayıp saldırmayı tercih etmiş. Bu da Yaralı Kural İhlali olarak geçiyor. Jayseh bu ihlalden dolayı ceza alacak.

Jeffry karakteri için bir ihlal görünmüyor. Şikayet kapatılmıştır. K&A