Konu: [01.04.2021 - George Loris] BRAWL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2021 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George Loris - @ErenDayi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Bradshaw - @officer down

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2021 - 12:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegass'in Batısında yani Little Mexico taraflarında kaza yaptık, aracı Dwayne_Bradshaw karakteri sürüyordu. Sonrasında ise George_Loris karakteri yanımıza geldi. Dwayne, aracına üzülüp agresifleştiği için bağırmaya başladı fakat George'a değildi o, ona bakmıyordu bile. George agresif rol ve DM için yanıp tutuşmuş olmalı ki durduk yere agresif rolü başlattı. Agresif rol devam ederken George küfürlere devam etti ve bir brawl başlatıldı. George, aktif brawl rolünde silahına davranıp ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): UZİ diye bir şey yok, o UZI olarak geçiyor. LEYDİS AND CENTİLMENİLAR diye bir şey de yok. Bu İngilizce bir cümle ve ladies and gentlemen olarak yazılır.

#1 - 01.04.2021 14:45
şahitliğimi onaylıyorum  O:-)

ayrıca eklemek istediğim hatalı do verilmiş, /do dwayne'i aklıma kazıdım gibi emoteler vermeyin
« Son Düzenleme: 01.04.2021 14:47 officer down »

#2 - 01.04.2021 17:18
Brawl izni sormadan brawl rolü yapamazsın. 2. olarak " LEYDİS AND CENTİLMENİLAR diye bir şey de yok. Bu İngilizce bir cümle ve ladies and gentlemen olarak yazılır." burada istediğimi yazabilirim ve emotenin brawl ile alakası yoktur. Kanıtlarım vardır, bana saldırma ssleri vardır. İyi roller.

#3 - 01.04.2021 17:50
Merhabalar,
Alıntı
Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
öncelikle bunu hatırlatayım. Sonrasında hatalı emote olayına gelelim, "/do Adını aklıma kazıdım." gibi bir emote vermeniz doğru değil. Bu dışardan fark edilebilecek bir şey olmadığı için bunu emote ile belirtmeniz hatalı oluyor. George karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.