Konu: Caine Phallips // Fear-RP ihlali  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine Phallips @hollycrap

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 52hgc üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR-RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 8-9 kişinin aktif olarak rol yaptığı "onaylı" bir çete hooduna gelip önce hesap sorucu şekilde tavırlar sergiliyorlar. Daha sonra onlara gitmelerini söylediğimizde ise sayımızı veya bölge kontrolümüzü hiçe sayıp bir anda küfredip kaçıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2021 01:36
Hood içerisinde diyalog rollerinde, karakterlerinizin tutumu aşikar. Beni düşürdüğünüzde karakter ölümü iznimi verirdim, sıkça rastlanılan bir şey bu günlük hayatta. Beni o bölgedeyken avlayamadınız, laf atıp kaçtım. Karakterlerinizle hoodda dikilmeye devam ettiniz, oyun içerisinde bu durumu halletmeniz gerekirken oyun dışı şikayete başvurdunuz. Yorum yok, FEAR RP'lik bir durum da yok. Chatlog aşikar, size sorunumu anlatırken çete üyelerinizin söylediği kelimelerde ortada. Beni orada düşürseydiniz eğer, karakterimin ölüm iznini size verirdim dediğim gibi. Bu sırada hoodda dikilmeye devam ettiniz. Üstte de belirttiğim gibi, oyun içerisinden sorunu halletmek varken şikayete sığındınız. Savunma yapacağım bir konu yok, SS'lerde görünmüyorum bile chatlog çekilip konmuş. Yetersiz kanıt sunmuşsunuz.

#2 - 17.04.2021 01:42
IC olarak bölge kontrolünü tamamen elinde tutan tehlikeli ve silahlı bir çetenin bölgesinde ne olursa olsun böyle kelimeler söyleyemezsin. Seni orada vuramadık (vurmaya çalışmadık) diye hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğiz? Eğer öyleyse hood onayı benim ne işime yarasın? Yapma ya.

#3 - 17.04.2021 01:47
IC olarak bölge kontrolünü tamamen elinde tutan tehlikeli ve silahlı bir çetenin bölgesinde ne olursa olsun böyle kelimeler söyleyemezsin. Seni orada vuramadık (vurmaya çalışmadık) diye hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğiz? Eğer öyleyse hood onayı benim ne işime yarasın? Yapma ya.
Garip bir algı, attığınız ekran görüntülerinde bile rolden çok paket kastığınızı göstermişsiniz. Vurmasanız bile takılırsınız, en azından bu rolün devamını getirecek bir rol girişimine girersiniz. Hood onayı birçok şeyi beraberinde getirir, fear rp rolüne uyulmadıysa alın herifi, karakter ölümü gerçekleştirin. Hood onayını tek işlevi bu şekilde de kalmıyor, yapma ya?

#4 - 17.04.2021 01:52
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Onaylı hood içerisinde hood üyelerine karşı tek başınıza korkusuzca laf atıp kaçamazsınız, o bölgede tek başınıza savaşamazsınız. "Vursaydınız, ne yapayım" gibi ithamlarda bulunmayın lütfen, hiçbir birlik üyesi ya da üye kimseye karşı vurma eylemini gerçekleştirmemeye çalışıyor. Bu tarz yaklaşmayın olaylara, ceza alacaksınız.