Konu: [09.04.2021]Gualtier Parillo - VCPD rolünde /q  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2021 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gualtier Parillo, akaScanS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021, 23.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-)
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi VCPD tarafından ele geçirilmesinin üzerine gözaltına alındı. Gözaltından sorgu süreci için çıkarıldığı anda bağlantısını kopartarak oyundan ayrıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İkinci ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere kişi VCPD rolünde sürücü konumunda. IC olarak da hapis cezası alacaktı 185 dakika süresinde. Gözaltından çıkarıldığı anda rolden kaçma düşüncesi ile bağlantısını koparttı, on beş dakika kadar bekledik fakat dönüş sağlamadı.

#1 - 10.04.2021 09:13
Öncelikle herkese selamlar, dün içerisinde bulunduğumuz güzel rol için rolde bulunan herkese teşekkür ediyorum ve şikayet hakkındaki savunmama geçiyorum.
Bugün erken saatlerde dersim olması nedeniyle dün oyundan erken çıkış yaptım ancak şikayet hakkında komik olan bir durum gözaltından çıkartılmadan önce oyundan çıkış yapmamdır, gerekli kanıtları aşşağıdaki spoiler içerisinde belirteceğim.

bknz hala gözaltındayım: GösterGizle

chatlog hk: GösterGizle

Eklemek istediğim bir kaç şey daha var; 3 ay PD oluşumunda rol yaptıktan sonra kişilerin oyunun zevkini kaçırmak adına haraketler sergilemek huyum değildir. Bana göre aleyhimde herhangi bir durum bulunmayan rolden neden kaçayım orası da akıllarda ayrı bir soru işareti bırakıyor. Şikayet hakkında savunmam bu kadardı, sslerde hala gözaltında olduğumu sizler de görüyorsunuz. İstenirse chatlog klasörümün tamamını yetkililerle paylaşabilirim, bunun için bana özel mesaj yoluyla ulaşmanız yeterli olacaktır. Şikayet sonuçlanana kadar gözaltından çıkarılmış ve sevk edilmiş olacağım, zamana karşı sabrınız için teşekkür ediyorum.  ::)

Gününüz güzel geçsin, herkese iyi roller dilerim.

#2 - 10.04.2021 13:21
Attığım ilk ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere, ben gözaltından çıkarttıktan sonra yahut eşzamanlı olarak oyundan ayrıldığınız görülüyor. Buna istinaden, bu hareketin rolden kaçmaya yönelik olduğunu düşünüp tarafınıza 20 dakika kadar müsamaha göstererek aynı bölgede giriş yapmanızı bekledik. Giriş yapmamanız üzerine, aldığım ekran görüntüsü ile birlikte şikayet oluşturdum. Eğer oyun içerisinde hala gözaltında iseniz, taraflar arasında hiçbir tarafın suçu yok, sistemsel bir aksilikten dolayı bu şikayet oluşturulmuş demektir. Yalnız, "aleyhime bir durum yokken" ifadesini kullanmanız hatalı. Silahlı bir sivil rolünde tutuklandınız, 185 dakikalık IC bir hapis cezanız olacak. Aynı zamanda sorguya tabii tutulacaksınız. Bu nedendendir ki, VCPD rollerinde bu tarz durumlara müsamaha göstermekle beraber istismar durumlarına karşı çok hassasız.

Eğer oyun içerisinde gözaltında olduğunuz doğrulanırsa şikayet iptal olabilir. Teşekkür eder, iyi bir oyun deneyimi dilerim.

#3 - 10.04.2021 13:45
Bu tarz rollerden zevk aldığımı ve oynadığım oyunları OOC hayatıma yansıtan biri değilim, bu durumu anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Paylaştığım sste de görüldüğü üzere hala gözaltındayım. Dün gece yarıda kalan rollere bugün istediğiniz bir vakitte devam edebiliriz. Karşılıklı olarak anlaştığımızı varsayıyorum, şikayetin iptalı gerçekleşebilir.

#4 - 10.04.2021 21:52
Rol kaldığı yerden devam etti ve IC jaile girdim, onaylıyorsan şikayet arşivlenebilir. @rechtssprechung

#5 - 10.04.2021 23:47
Onaylıyorum, keyifli bir deneyim dilerim.

#6 - 11.04.2021 06:18
Bu tarz durumlarda şikayet açmadan önce karşı tarafla iletişime geçmeyi deneyin.

K&A