Konu: [Francecso_Esposito @judge1] Fear RP  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2021 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Francecso_Esposito @judge1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @muhammedugur @canwe44r

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp kural ihlali,Non RP(CK olduğu karaktere geri dönmüş.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz bu arkadaşı kaçırdık Thorin admin fear rp yapması üzerine ck iznini verdi ck ettik fakat bu arkadaş tekrardan eski karakterine dönmüş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken neyse yapılsın lütfen bilgi istiyoruz rol dellendiyse dellendiği söylensin eğer dell olduysa fear rp'den ceza alsın böyle rol mü olur?

#1 - 14.04.2021 18:13

Sen nasıl illegal rol yasağında İllegal yapıyorsan, rolde böyle dellenir, iyi forumlar.

#2 - 14.04.2021 18:22

Sen nasıl illegal rol yasağında İllegal yapıyorsan, rolde böyle dellenir, iyi forumlar.

Bu senin Fear RP yapmanı gerektirmez sonuçta orada ne olursa olsun senin öyle bir rol sergilemen doğru değil arkadaşın FEAR RP kapsamında ceza almasını talep ediyorum herkese iyi forumlar.

#3 - 14.04.2021 18:25

Bu senin Fear RP yapmanı gerektirmez sonuçta orada ne olursa olsun senin öyle bir rol sergilemen doğru değil arkadaşın FEAR RP kapsamında ceza almasını talep ediyorum herkese iyi forumlar.
Ben savunmamı yaptım, daha fazla chat döndürmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

#4 - 16.04.2021 01:54
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. "CK'nız geçerli değil" diyerek ticketiniz yanıtlanmış. Yaptığınız rolde herhangi bir silinme durumu vs yaşanmamış. CK'nız da zaten FearRP yapmadığınız için verildiği için direkt olarak CK'nız düşüyor. Bu konuda ceza alacaksınız, tekrarlamayın.