Birlik yöneticisi olduğum için onun adına kısa bir savunma yapacağım yolda aracı çaldığınız sırada kaza rolü oluyor ve ben araçları tamir ediyorum karşı taraf bana mkeanikte mi çalışıyorsun diye bir soru yöneltiyor bende "Evet bir mekanik sahibiyim" diyorum. karşı taraf bana ben iş arıyordum aslında felan bir cümle kuruyor sonra ben ona sadece mekanik değil bir yarışçı olduğumuzu söylüyorum o ara arabayı alıyorsunuz ve kaçıyorsunuz kişi birliğe alınmamış ve legal durumda polisi arıyor yaptığınız bus abuseler yüzünden kaçıyorsunuz daha sonra aracı bırakıp car surfing felan yapıyorsunuz neyse aracı buluyoruz alıyoruz garaja gidiyoruz garajda sohbet ediyoruz ve kişiyi birliğe dahil ediyorum artı şekilde ederken legal olarak alıyorum şimdi diyeceksinizki illegal birlikte legal ne alaka? şöyle bir rütbemiz var. "
@Mechanisch - Ekip içerisinde olmayan, sadece tamirhane ile ilgilenen kişi [R3]" Yani sadece mekanik ekibinde çalışıyor oluşumla alakası olmayan kişi. yani karakteri hiç bir türlü illegal olmuyor birliğe girse dahi bir legal karakter.
Ufak bir not; Mechanisch Almancada Mekanik demek.